- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 34
-
- Konu Sahibi vuslat mahsere kaldi
kızınızı size verirler mi bilmiyorum ama şiddet gördüğünüzü belgelendirin. bu konuyu da bir avukata danışın.selam arkadaslar nasil baslasam,nasl anlatsam hic bilmiyorum.dort yillik evliyim ve dort yildir siddet dayak gordum hergun her ay. bedenimden morluk neredeyse hiic eksik olmadi.sabrettim bugune kadr bekledim duzElir diye ama nerdeeee... tik yok cocuk var kiyamadigim bahti karalim .bosanmk istiyorum .ama korkularim kaygilarim var. cocugu bana verirler mi .baba ocagina gitsem abim evlenecek gelin nasil karsilar kabul edermi bi gelirim bi isim olsaydi keske ilkokul mezunuyum keske okusaydim devlet yardim eder mi bosanan kadinlara yardim oluyo mu .. bunlari gectim minik yavrum hep gordu bana yapilan siddeti oda psikolojisi olarak etkilendi kizini cook seviyo ama bana ilk evlendigimiz aylardan itibaren surekli dayak siddet gosterdi banyodan sonra bornozla salona ciktim diye kafami duvarlara vurdu dovdu oysa kimse gormuyo ondan baska.cocugumu yaninda emziriyorum diye burnuma oyle vurduki canim yandi burnum sizladi bunlar en hafifi .oyle canimi yaktiki.duygularimin en guzel hayallerimin katili oldu su bir bucuk aya kadr dovmuyo beni araya birini koydum sozu gecen uzun hikaye dovmuyo ama,her turlu hakaretin alasi var iki aydir nerdeyse bi senedir ayri yatiyo sicakligi bahane ediyo ofis hemn evin karsisinda orda yatiyo geceleri hic. gelmiyo napiyo onu allah bilir bosansam kizimi bana verirler mi sddeti kanitlamk icin ne lazim simdi sorum su sizlere sizce bu adam duzelir mi bana deli diyo senin aklin yok diyo surekli hakaret kor seytan diyo cek git ona da deki sen akilli birini bul cook uzun aslinda derdim bitmez yZmkla sadece bu kadarini yazabiliuom ama icim cook aciyo yaptiklarini unutamiyom siddeti her turlu hakareti bosanmis ya da bebi anlaysn arkafaslar ne yapayim bu adam duzelir mi korkularim var ..yarin iki cocuk olursa ben bi yere gidemem bide bu adamin beni ortada birakmasindan korkuyom cocuk buyuyunce beni kapi disari etmesinden .. cunku cocuguna cook duskun dunyayi gormez cocugunu gorurse ..ama bana zerre kadr saygisi yook ne yapayim GITSEM HAYATIM YANACAK.KALSAM CANIM ne yapsam hic bilmiyomm
yok canim ne cocugu rabbime buyuk konusmayim hiic dusunmuyom olursa yikim olur zaten.birinci cocugum siddet icinde buyudu ikinciyi asla dusunmuyomdüzelirmi diye 2. çocuğu yapma niyetindesin sanki
InsAllah cocugu verirler ben yurt disindayim oyle avukat faln bilmiyorum burda darp raporuna gelirsek buranin kurallari farkli vermiyolar darp raporu once polisden rapor alinacakmiski onlarda hemn vermediler denemedim degil denedim hastaneyede gititm ama rapor alamadim her yer tr gibi degil.degisk kuralllari var her ulkenin4 yıl durmuş olmanızın cezasını 4 yıl boyunca yaşadıklarınızla yeterince ödemişsiniz ama farkında değilsiniz. siz istiyorsunuzki 3. sayfa haberi olayım... neyi bekliyorsunuz? darp raporu alıcaksınız şiddet sonrası.. ha olmadı illa boşanmak istiyosanız zaten fazlasıyla gerekçeniz var ayrıca çocuğu size verirler zaten...
cocuk olmasa bir dakka durmam ama bu zamana kadr sirf onun icin dayandim ..ama bakiyorum bu evlilkk ilerisini ben pek goremiyom hayirlisiyok canim ne cocugu rabbime buyuk konusmayim hiic dusunmuyom olursa yikim olur zaten.birinci cocugum siddet icinde buyudu ikinciyi asla dusunmuyom
Kesinlikle 2. çocuğu yapmayın, size şiddet uyguladığında darp raporu alın ayrıca çocuk küçük olduğundan mahkeme her halikarda çocuğu size verir , talep edeceğiniz sağlam bir nafaka bedeli ile hayatınızı idame ettirebilirsiniz, BOŞANMALISIN !selam arkadaslar nasil baslasam,nasl anlatsam hic bilmiyorum.dort yillik evliyim ve dort yildir siddet dayak gordum hergun her ay. bedenimden morluk neredeyse hiic eksik olmadi.sabrettim bugune kadr bekledim duzElir diye ama nerdeeee... tik yok cocuk var kiyamadigim bahti karalim .bosanmk istiyorum .ama korkularim kaygilarim var. cocugu bana verirler mi .baba ocagina gitsem abim evlenecek gelin nasil karsilar kabul edermi bi gelirim bi isim olsaydi keske ilkokul mezunuyum keske okusaydim devlet yardim eder mi bosanan kadinlara yardim oluyo mu .. bunlari gectim minik yavrum hep gordu bana yapilan siddeti oda psikolojisi olarak etkilendi kizini cook seviyo ama bana ilk evlendigimiz aylardan itibaren surekli dayak siddet gosterdi banyodan sonra bornozla salona ciktim diye kafami duvarlara vurdu dovdu oysa kimse gormuyo ondan baska.cocugumu yaninda emziriyorum diye burnuma oyle vurduki canim yandi burnum sizladi bunlar en hafifi .oyle canimi yaktiki.duygularimin en guzel hayallerimin katili oldu su bir bucuk aya kadr dovmuyo beni araya birini koydum sozu gecen uzun hikaye dovmuyo ama,her turlu hakaretin alasi var iki aydir nerdeyse bi senedir ayri yatiyo sicakligi bahane ediyo ofis hemn evin karsisinda orda yatiyo geceleri hic. gelmiyo napiyo onu allah bilir bosansam kizimi bana verirler mi sddeti kanitlamk icin ne lazim simdi sorum su sizlere sizce bu adam duzelir mi bana deli diyo senin aklin yok diyo surekli hakaret kor seytan diyo cek git ona da deki sen akilli birini bul cook uzun aslinda derdim bitmez yZmkla sadece bu kadarini yazabiliuom ama icim cook aciyo yaptiklarini unutamiyom siddeti her turlu hakareti bosanmis ya da bebi anlaysn arkafaslar ne yapayim bu adam duzelir mi korkularim var ..yarin iki cocuk olursa ben bi yere gidemem bide bu adamin beni ortada birakmasindan korkuyom cocuk buyuyunce beni kapi disari etmesinden .. cunku cocuguna cook duskun dunyayi gormez cocugunu gorurse ..ama bana zerre kadr saygisi yook ne yapayim GITSEM HAYATIM YANACAK.KALSAM CANIM ne yapsam hic bilmiyomm
ailem durur canim da iste yani onlara yuk olmakdan korkuyom.daha neki bu anlattiklarim 3 de bir bile degil.birgun arefe gunu bayramlik alalim dedim cocugumuza esim aksam alalim dedi bende kapanir dedim burda magazlar erken kapaniyo neyse istemeyerek beni goturdu araba biraz bozukdu.yolda arabanin tekeri patladi aksilik olacak ya .arabanin tekeri patladi diye sinirde. deliye dondu esim ben sebep olmusum .sonra saydi saydi kufurler ..hizini alamadi ..kucagimda cocun uyuyodu 2.5 ay ancadir y da bir ay hatirlamiyom elindeki demir anahtari alip geldi bacaklarima backlarima vurdu vurdu ben bagirdim ama yine xocuk uyanmasin diye cok sapmadim bu onun merhameti iste bana saygisi ..bacaklarim inan oyle morardiki ilk gun zor yurudum ona gore yine suclu benim ..ben her zamn sucluyum ona gore bayram zindan oldu yurt disinda bayram zaten buruk..bide bunlar tuz biber oldu..alalh elbet sorar hakkkimi. genc yasimda zehir etti bana hayatiokurken cok ama cok uzuldum..
eger hersey anlattiginiz gibiyse bu adamin yaninda olmaniz bile hayatinizi tehlikeye sokuyor.
aileniz arkanizda durmaz mi bosanirsaniz?