Saç Bakım Ürünleri kafam çok karıştıı,,ne çok tavsiye war:(

longing_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
19
1
36
mrb kızlar,,,günlerdir forumun saç bakım ürünleri kısmını okuyorum,,çünkü bende dertliyim,,ama o kadar çok tawsiye warki,,birine ii gelen diğerine ii olmamış fln,,bi türlü kendime uygun bişe bulamadım :KK59:
ben sivilceler için roacctuna kullananlardanım :KK5: we bu ilaç saç diplerini de kuruttuğu için saçlarımda baya dökülme ve cansızlık başladı,,ayrıca bu ilaçla ilgili araştırmalarıma göre geçicide olsa saçta baya açılmalar oluomuş,,sora gene çıkıomuş ama korkuorum,,zaten çok işlem görmüş az bi saçım war,,, tek istediğim saç diplerimi nemlendirecek ve bakım yapabileceğim bir yağ... weya saç diplerimi nemli tutacak bi ürün,maske fln ne warsa işte,,, fayda edeceğine emin olduğum ne warsa,,fiyatı ne olursa olsun almak istiyorum ama bi türlü karar weremedim :KK25: her başlığı okudum nerdeyse ama ne yapacağımı bilemiyorum...
kısacasııı yardııım ediiiiiinnnn lütfeeenn :84:

Ben çareyi kınada buldum.Her banyodan önce de saçıma zeytinyağı sürüp 3-4 saat bekletiyorum.Onunda faydası çok. :KK61:
Doğal ürünlerden hoşlanıyorsan bi araştır derim.Yalnız saç boyası kullanıyorsan kınadan sonra saçına boya sürmen imkansız...:KK50:

eğer açılmalar olursa sarımsak kullan canım

kardeşmde kullanıyordu söylediğin ilaçtan. saçları kurudu koptu o kadar güzel olan saçları berbat oldu. badem yağı zeytinyağı bemiks ampül al karıştır sür saçlarına 1- 2 saat beklet yıka sonra..ancak bu şekilde saçları biraz toparladı kardeşmn denemeni tavsiye ederim

X