• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kafam çok karıştı :/

brc89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
47
6
298
35
Merhaba kızlar;

Saçımın kendi rengi koyu kestaneydi. Bakır kahve yapmak istedim. Kuaför çikolata kahve-bakırı karıştırdı ve istediğim bir renk oldu. (Sadece biraz koyuydu, kahvesi daha yoğun, daha sonra bakırını biraz arttırdım.) Tatile gittim saçım açıldı fakat güzel açıldı, balköpüğü misali. Fakat sonra evde kendim boyamak istedim. Kutularda gözüktüğünden daha koyu oluyor diye bakır-kahve almadım, bakır-kumral aldım. :14: Saçımın biraz da dibi gelmişti, boyadım, alakasız bir renk oldu. Dipleri kızılımsı oldu, kendi de koyu kahve- biraz kızılımsı gibi bir şey oldu. Daha sonra da köpük boya-açık kahve renginde aldım. O da koyu kahve oldu kendi saçıma benzedi.

Şimdi 1 ay sonra falan tekrar boyucam. Bakır ve kahve alıp karıştırsam mı diye düşündüm ama oranları da bilmiyorum açıkcası. Anlamadığım kahve tonu boyasam da neden biraz kızılımsı bir etki oluyor, onu çözemiyorum. Ben aslında saçımın hareketli bir kahve olmasını istiyorum. çok koyu olmayan, karamelimsi falan. Hoş bir kahve olsun yani :) Kızıl yansıma olmayan -.- Deneyimlerinizi göz önünde bulundurarak bir sonraki ay sizce hangi renk ya da renkleri alım? Açıkcası kuaförler pahalı oluyor ve evde istediğim zaman boyayabilmek istiyorum. Cevap verirseniz çok memnun olurum.. :)

şu an ayrıca farklı tonlar oldu saçımda.

Son düzenleme:
Back