Kızlar ben 20+4 haftalık hamişim. Bebeğim 25cm kilosu 355gr olmuş doktor gelişimi gayet iyi dedi ama bebeğin suyu fazla biraz dedi. Bu durum sizce sakıncalı bir durummu benim durumumda olanlar varsa nolur içimi rahatlatın. Ben çok su içiyordum ama tualetede düzenli çıkıyordum. İçimi şüphe kapladı. Nolur bu durumla karşılaşanlar bana cevap versin. Kızıma birşey olur mu??...:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
canım hiç bilgim yok ama inşallah bişey olmas dengele bakalım su içimini inşallah herşey yoluna girer.senin için merak ettim araştırdım bu siteden bakabilrsin http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=113
yaa neler yazıyor burda Allahım ne olcak şimdi yani ben hiçbirşey anlamadım doktorum bugün bana bu olabilecek şeylerin hiçbirini açıklamadı çok korkuyrm
yaa neler yazıyor burda Allahım ne olcak şimdi yani ben hiçbirşey anlamadım doktorum bugün bana bu olabilecek şeylerin hiçbirini açıklamadı çok korkuyrm
bence korkmana gerek yok , biraz fazla demiş doktorun çok fazla olsa yani risk teşkil edecek kadar fazla olsa doktorun da sana gereken açıklamaları yapardı, orda 15 litreye kadar fazla olabiliyor diyor ve sanırım bahsettiği sorunlar o kadar fazlalıkla alakalı
of anlatamadım ama anla işte, doktoruna güven ve herşeyi dert etme
yaa ne bilim içimi şüphe kapladı dün gece sabaha kadar uyuduğummu uyumadımmı bilemedim. Dopler çektircem ayın 23. de onun sonucuna bakıcam dedi doktor acaba bebekten kaynalabilecek bir sorunmju olucak ne olcak. Yaaaa bebeğime birşey olmasın...