• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam cok karisti

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
kızlar selamlar hepinize. Ben 11 gündür gecikme yaşıyorum 11. Gun bugün.adet olmadım. 3. Gun 8. Gun ve dün test yaptım negatif cıktı anlamadim hala da adet olmadım hiç bu kadar gecikmemeisti hamile miyimdir sizce

kızlar selamlar hepinize. Ben 11 gündür gecikme yaşıyorum 11. Gun bugün.adet olmadım. 3. Gun 8. Gun ve dün test yaptım negatif cıktı anlamadim hala da adet olmadım hiç bu kadar gecikmemeisti hamile miyimdir sizce
Bu donem sanki herkeste bi gecikme oluyor ben de 18 gun geciktim doktora gittigim gunun aksami regl oldum.ama ilk cocuguma gec dollenmeyle hamile kalmistim geciktigim halde evde yaptigim testlerde cikmiyordu.kan vermenizde fayda var

Doktora gittin 12. Gün beta hcg 2.33 çıktı. Duphaston verdi dr ama olumsuz birçok yorum okudum korkuyorum kullanmaya bir de dedi ki eğer bunu kullanır hala adet olmazsan tekrar gel beta hcg bakalim dedi ultrason filan cekildi 12. Gün hamilelik hormonu düşük ama şansım var mıdır ve bu ilacın birçok olumsuz yan etkisi varmis var mi bana yardımcı olabilecek biri?Çok.kararsizim kızlar

Back