- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Söylediği çok saçma kese betada yükseldikten sonra kaç haftalıkken oluşmaya başlıyor bu bana beta 0 ken tutupda kese var demesi çok saçma arkadaşım ben artık doktorlarda güvenemez oldum adetimin geçmediğinize biliyor halbu kiO kadar gitmişken sonucu doktora gösterseydin keşke kese var demiş.
Yanlış mı gördü acaba
Ama yinede en mantıklı cevabı o verebilirdi
Keşke göstermeden çıkmasaydın biz ne söylesek boş
bunu dr sorsaydın ...adetime 10 var ama grip oldum önce kadın doğuma gittim ve bana beta hcg istedi varsa bişey diye ilaç içip zarar vermek istemedim sonra ultrasondan baktı bana kese var dedi şüpheli beta sonucun çıksın konuşuruz dedi bende betaya baktım 0.1 Dr da görünmeden çıktım hastaneden Dr dalga mı geçiyor benimle kese var falan ne demek şimdi kese var madem beta neden yerlerde erken mi yaptırdım arkadaşlar adete 10 gün kala beta hcg yaptırım negatif gören sonrada hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda
Evet çok saçmaSöylediği çok saçma kese betada yükseldikten sonra kaç haftalıkken oluşmaya başlıyor bu bana beta 0 ken tutupda kese var demesi çok saçma arkadaşım ben artık doktorlarda güvenemez oldum adetimin geçmediğinize biliyor halbu ki
Geçmiş olsun Can'ım malesef öyleBana da doktorun biri kist var demişti hamileyken halbuki bebek ölmüş kan birikmesi olmuş. Bunu başka doktora gidincw öğrenmiştim. Malesef her doktor aynı olmuyor bazıları bol keseden sallıyor
Bazı doktorlar çok enteresan gerçekten bende bi kaç kez resmen doktorun küçümser tavırlarına maruz kaldım özellikle kadın doktor!Resmen dalga geçti arkadaşım bu kadar salak mıyız bizde ki düzgün baksaydı usg ye bende sağlıkçıyım kavga etmek istemedim kendisiyle yoksa çok ağır konuşurdum o yüzden çıkıp gitmek oldu kist vs hiç birşeyde yok her ay düzenli gidiyorum doktora kontrole o yüzden dalga geçildiğini yada işini düzgün yapamadığını düşünüyorum
Aynen ben hastalarımızın aklında soru işaretleri olmadan tam aydınlanıp gitmeleri için gelimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ve eve gelince yastığa kafamı rahat koymak gibisi yokBazı doktorlar çok enteresan gerçekten bende bi kaç kez resmen doktorun küçümser tavırlarına maruz kaldım özellikle kadın doktor!
Ağzının payını aldı tabi
Bidaha da kadın doktora asla gitmiyorum özellikle erkek tercih ediyorum sorunum grip bile olsa.
Hani ben senin yerinde olsam çıkar tartışırdım onlar bizi küçük görme Hakkı'na sahip değiller aksine düzgün davranmak zorundalar
İşte herkes sizin gibi değilAynen ben hastalarımızın aklında soru işaretleri olmadan tam aydınlanıp gitmeleri için gelimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ve eve gelince yastığa kafamı rahat koymak gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?