• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karıştı yardım edin arkadaşlar

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
adetime 10 var ama grip oldum önce kadın doğuma gittim ve bana beta hcg istedi varsa bişey diye ilaç içip zarar vermek istemedim sonra ultrasondan baktı bana kese var dedi şüpheli beta sonucun çıksın konuşuruz dedi bende betaya baktım 0.1 Dr da görünmeden çıktım hastaneden Dr dalga mı geçiyor benimle kese var falan ne demek şimdi kese var madem beta neden yerlerde erken mi yaptırdım arkadaşlar adete 10 gün kala beta hcg yaptırım negatif gören sonrada hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda

O kadar gitmişken sonucu doktora gösterseydin keşke kese var demiş.
Yanlış mı gördü acaba
Ama yinede en mantıklı cevabı o verebilirdi
Keşke göstermeden çıkmasaydın biz ne söylesek boş

Kese degilde kis falan olabilir... keske gosterseydiniz. Benim bhcg 160 ken bile kese gorunmez demisti doktor..

O kadar gitmişken sonucu doktora gösterseydin keşke kese var demiş.
Yanlış mı gördü acaba
Ama yinede en mantıklı cevabı o verebilirdi
Keşke göstermeden çıkmasaydın biz ne söylesek boş
Söylediği çok saçma kese betada yükseldikten sonra kaç haftalıkken oluşmaya başlıyor bu bana beta 0 ken tutupda kese var demesi çok saçma arkadaşım ben artık doktorlarda güvenemez oldum adetimin geçmediğinize biliyor halbu ki

doktorun şüpheli demiş zaten, kesin konuşmamış.
değer negatif çıktığına göre ya yanılsamadır ya da kist filandır belki.

adetime 10 var ama grip oldum önce kadın doğuma gittim ve bana beta hcg istedi varsa bişey diye ilaç içip zarar vermek istemedim sonra ultrasondan baktı bana kese var dedi şüpheli beta sonucun çıksın konuşuruz dedi bende betaya baktım 0.1 Dr da görünmeden çıktım hastaneden Dr dalga mı geçiyor benimle kese var falan ne demek şimdi kese var madem beta neden yerlerde erken mi yaptırdım arkadaşlar adete 10 gün kala beta hcg yaptırım negatif gören sonrada hamile olduğunu öğrenenler oldu mu aranızda
bunu dr sorsaydın ...

Söylediği çok saçma kese betada yükseldikten sonra kaç haftalıkken oluşmaya başlıyor bu bana beta 0 ken tutupda kese var demesi çok saçma arkadaşım ben artık doktorlarda güvenemez oldum adetimin geçmediğinize biliyor halbu ki
Evet çok saçma
Ama gösterseydin keşke keseye benzettiği neydi sorsaydın bazı doktorlar Cidde'n tuhaflar
Bence yeni gittiysen kontrol zamanın devam ettiği için bi göster bence yarın falan
Yada olmadığı bi günü öğren arayıp o yokken git başka doktora yönlendirirler
Parasını vermişken iyice bi öğren gidip neyin nesiymiş
Ondan sonrada bi daha ona gitme zaten

doktor o kadar da bilgisiz değildir heralde. Alttan yapılan usgde kese görünmesi için ß hcg 1200-2000 civarı olması gerekir. Ki adete 10 gün varken döllenme olduysa bile yeni olmuş olması gerekir kese mümkün değil görünmez 5 hafta öncesi çok zor. O görülen kese başka bir şey olabilir. Dr niye seninle dalga geçsin bu adamın işi gücü yok mu ?

Ayrıca her yapılan tetkik doğru olmayabilir, zaman zaman yanlış ölçümler olabiliyor. HCG de hemen yükselmez zaten. Neden hcg istedi diye sorarsanız, rutin çünkü.

Resmen dalga geçti arkadaşım bu kadar salak mıyız bizde ki düzgün baksaydı usg ye bende sağlıkçıyım kavga etmek istemedim kendisiyle yoksa çok ağır konuşurdum o yüzden çıkıp gitmek oldu kist vs hiç birşeyde yok her ay düzenli gidiyorum doktora kontrole o yüzden dalga geçildiğini yada işini düzgün yapamadığını düşünüyorum

Resmen dalga geçti arkadaşım bu kadar salak mıyız bizde ki düzgün baksaydı usg ye bende sağlıkçıyım kavga etmek istemedim kendisiyle yoksa çok ağır konuşurdum o yüzden çıkıp gitmek oldu kist vs hiç birşeyde yok her ay düzenli gidiyorum doktora kontrole o yüzden dalga geçildiğini yada işini düzgün yapamadığını düşünüyorum
Bazı doktorlar çok enteresan gerçekten bende bi kaç kez resmen doktorun küçümser tavırlarına maruz kaldım özellikle kadın doktor!
Ağzının payını aldı tabi
Bidaha da kadın doktora asla gitmiyorum özellikle erkek tercih ediyorum sorunum grip bile olsa.
Hani ben senin yerinde olsam çıkar tartışırdım onlar bizi küçük görme Hakkı'na sahip değiller aksine düzgün davranmak zorundalar

Bazı doktorlar çok enteresan gerçekten bende bi kaç kez resmen doktorun küçümser tavırlarına maruz kaldım özellikle kadın doktor!
Ağzının payını aldı tabi
Bidaha da kadın doktora asla gitmiyorum özellikle erkek tercih ediyorum sorunum grip bile olsa.
Hani ben senin yerinde olsam çıkar tartışırdım onlar bizi küçük görme Hakkı'na sahip değiller aksine düzgün davranmak zorundalar
Aynen ben hastalarımızın aklında soru işaretleri olmadan tam aydınlanıp gitmeleri için gelimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ve eve gelince yastığa kafamı rahat koymak gibisi yok

Aynen ben hastalarımızın aklında soru işaretleri olmadan tam aydınlanıp gitmeleri için gelimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum ve eve gelince yastığa kafamı rahat koymak gibisi yok
İşte herkes sizin gibi değil
Keşke olsa
Mağazada kıyafet katlamaktan usanmış satıcılar gibi davranıyorlar
Ama hakkımızı aramalıyız

Back
X