• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karıştı lütfen yardım edinn

GizeeeemMmM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
51
0
86
İstanbul
Kızlarrrr bana yardım edin,bir akıl verin lütfen.Ben lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum bir yer buldum fiyatı gayet uygun hatta bayağı uygun nakit ödemede %50 indirim yapmaları kafamı karıştırdı.Sitesine falan baktım kesinlikle cihazları ipl değil Cynosure Apogee 5500 Alexandrite lazer ve Asclepion MeDioStar MixT Diod lazer kullandıklarını defalarca belirtmişler.xxxxbahsettiğim yer.Burada yaptıranlar var mı şikayeriniz ya da memnuniyetinizi yazın lütfen burada yaptırdıysanız.Sizin mesajlarınız benim için altın değerinde olacak ona göre gidip gönül rahalığıyla yaptıracağım.Nakitte %50 indirim olması kafamı karıştırdı kampanya yapmışlar Tüm bacak+koltukaltı+bikini+ genital 6 seans 1200 tl ve nakitte ekstra %50 indirim yapınca 600 lira oluyor fiyat gerçekten de çok düşük geldi.Bu yüzden kafam karıştı zaten.Lütfen yardım edin
:43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlarrrr bana yardım edin,bir akıl verin lütfen.Ben lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum bir yer buldum fiyatı gayet uygun hatta bayağı uygun nakit ödemede %50 indirim yapmaları kafamı karıştırdı.Sitesine falan baktım kesinlikle cihazları ipl değil Cynosure Apogee 5500 Alexandrite lazer ve Asclepion MeDioStar MixT Diod lazer kullandıklarını defalarca belirtmişler.xxxxbahsettiğim yer.Burada yaptıranlar var mı şikayeriniz ya da memnuniyetinizi yazın lütfen burada yaptırdıysanız.Sizin mesajlarınız benim için altın değerinde olacak ona göre gidip gönül rahalığıyla yaptıracağım.Nakitte %50 indirim olması kafamı karıştırdı kampanya yapmışlar Tüm bacak+koltukaltı+bikini+ genital 6 seans 1200 tl ve nakitte ekstra %50 indirim yapınca 600 lira oluyor fiyat gerçekten de çok düşük geldi.Bu yüzden kafam karıştı zaten.Lütfen yardım edin

6 senas 1200 lira olması bile çok uygunmuş yahu. benim yaşadığım yerde, eruzurumda, dediğin bölgelerin tek seansına 750 lira dediler. 5 seansı da 3 bin lira. o fiyattan da yüzde elli indirim... huh!=) bence iyice bi araştır, ordan memnun kalanlar çoğunluktaysa kaçırma =) ama bana da tuhaf gelmedi değil ...

zaten kafamı karıştıran şey de bu kadar indirim yapmaları.Eğerki çok iyi bir yer ise müşteriler memnunsa daha fazla fiyat biçmeleri gerekmez mi hem kampanya yapıyorlar bayağı bir indiriyorlar fiyatı hem de nakitte %50 indirim yapıyorlar sırf 600 lira kazanmak için paranın yarısından oluyorlar gerçekten kafam çok karıştı
:44:
lütfen yardım edin muhakkak orada yaptırmış biri vardır =(

ben ıpl yaptırıyorum genital 165 tl seans başına.6 seans ta bitme garantisi verdiler

canım ıpl ise eğer yaptırmadınsa hemen bırak çünkü o kıl köklerini harap etmiyormuş lazer değilmiş zaten ve büyük ihtimal güzellik merkezinde yaptırıyorsun.Onların yapmaya yetkisi yok artık ıpl iyi değilmiş bir süre sonra dökülenlerin hepsi yeniden çıkıyormuş ve leke,yanık olma olasılığı da cabası...

Kızlarrrr bana yardım edin,bir akıl verin lütfen.Ben lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum bir yer buldum fiyatı gayet uygun hatta bayağı uygun nakit ödemede %50 indirim yapmaları kafamı karıştırdı.Sitesine falan baktım kesinlikle cihazları ipl değil Cynosure Apogee 5500 Alexandrite lazer ve Asclepion MeDioStar MixT Diod lazer kullandıklarını defalarca belirtmişler.Miaplast özel polinikiği bahsettiğim yer.Burada yaptıranlar var mı şikayeriniz ya da memnuniyetinizi yazın lütfen burada yaptırdıysanız.Sizin mesajlarınız benim için altın değerinde olacak ona göre gidip gönül rahalığıyla yaptıracağım.Nakitte %50 indirim olması kafamı karıştırdı kampanya yapmışlar Tüm bacak+koltukaltı+bikini+ genital 6 seans 1200 tl ve nakitte ekstra %50 indirim yapınca 600 lira oluyor fiyat gerçekten de çok düşük geldi.Bu yüzden kafam karıştı zaten.Lütfen yardım edin
canım bir de gidebilirsen merkezlerine gidip cihazlarına bak,internette belirttikleri cihaz mı değil mi, çünkü cynosure apoogee 5500 alexandrite lazer iyi bildiğim kadarıyla diğeri hakkında bilgim yok ama, hatta merkezlerinde başka görüşebileceğin müşterilerde olur bilgi alır emin olursun,çünkü fiyat çooook uygun, gerçekten iyiyse kaçırmaya gelmez

Kızlarrrr bana yardım edin,bir akıl verin lütfen.Ben lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum bir yer buldum fiyatı gayet uygun hatta bayağı uygun nakit ödemede %50 indirim yapmaları kafamı karıştırdı.Sitesine falan baktım kesinlikle cihazları ipl değil Cynosure Apogee 5500 Alexandrite lazer ve Asclepion MeDioStar MixT Diod lazer kullandıklarını defalarca belirtmişler.xxxxi bahsettiğim yer.Burada yaptıranlar var mı şikayeriniz ya da memnuniyetinizi yazın lütfen burada yaptırdıysanız.Sizin mesajlarınız benim için altın değerinde olacak ona göre gidip gönül rahalığıyla yaptıracağım.Nakitte %50 indirim olması kafamı karıştırdı kampanya yapmışlar Tüm bacak+koltukaltı+bikini+ genital 6 seans 1200 tl ve nakitte ekstra %50 indirim yapınca 600 lira oluyor fiyat gerçekten de çok düşük geldi.Bu yüzden kafam karıştı zaten.Lütfen yardım edin

Merhaba GizeeeemMmM; bu kliniği araştırdın mı acaba? bende sitelerine girip baktım sonra da mailime fiyat listesini gönderdiler. fiyatları çok uygun cidden ama emin olamıyorum. sen eger araştırdıysan bana bilgi verebilir misin? teşekkür ederim.

Kızlarrrr bana yardım edin,bir akıl verin lütfen.Ben lazer epilasyonu yaptırmayı düşünüyorum bir yer buldum fiyatı gayet uygun hatta bayağı uygun nakit ödemede %50 indirim yapmaları kafamı karıştırdı.Sitesine falan baktım kesinlikle cihazları ipl değil Cynosure Apogee 5500 Alexandrite lazer ve Asclepion MeDioStar MixT Diod lazer kullandıklarını defalarca belirtmişler.xxxxxxxx bahsettiğim yer.Burada yaptıranlar var mı şikayeriniz ya da memnuniyetinizi yazın lütfen burada yaptırdıysanız.Sizin mesajlarınız benim için altın değerinde olacak ona göre gidip gönül rahalığıyla yaptıracağım.Nakitte %50 indirim olması kafamı karıştırdı kampanya yapmışlar Tüm bacak+koltukaltı+bikini+ genital 6 seans 1200 tl ve nakitte ekstra %50 indirim yapınca 600 lira oluyor fiyat gerçekten de çok düşük geldi.Bu yüzden kafam karıştı zaten.Lütfen yardım edin

Gizem merhaba

xxxx konusunda hiçbir şey bulamıyorum. Tavsiye eder misin? Lütfen yardım

Gizem merhaba,
merak ettim xxxx da lazere başladın mı? Ben de yaptırmayı düşünüyorum, tavsiye eder misin?

Back