merhaba arkadaşlar ocak ayında tüp bebek yaptırıcaz allah kısmet ederse. şimdiden merkezleri araştırmak istedim bir kaç yerle görüştüm. medicana beylikdüzü ile görüştüm önce telefonda görüşemem rağmen o kadar ilgili konuştuki anlatamam.her soruma net cevaplar aldım banada yakın olmsı ilgimi çekti fakat sonra benden cep telefonumu mutlaka gelip görüşmemei istedi ısrarcı olmaları beni ürküttü sanki bana bir hasta olarak değilde bir müşteri gözüyle baktı gibi geldi.sonra iatanbul tüp bebek merkeziyle görüştüm onlarda çok ilgili konuştu fakat ban çok uzak.ve daha birsürür merkezle konuştum. birde üstüne tüp bebek hileleri die bir konu okuyunca burda kafam karıştı iyice. çünkü sanal transfer die bişi varmış. yane size transfer yapılmıo yapılmış gibi gösterilio çok kafam karıştı çokkkk... kızlar bana yardım edin beylikdüzü civarında yada daha yakında önebileceğiz bir yer varmı? birde medicalparkı duydum oarasıylada görüşemedim birtürlü ondan ona aktarıp durdular beni. bende sinirlendim kapadım teli.neyse bana yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba dorukk kardeşim bende seninle aynı konudan dolayı karışmış durumdayım,ama sen şanslısın istanbudasın,,,,,,,,3 aydır bir insan adam akıllı bir merkez bulamazmı yaaa!...orada üç merkez var ben olsam (memorial-bahçeci veya umut'ta)karar kılardım bu üçünüde dikkate al bence,bu ilk denemenmi?mübarek kurban bayramını kutlar saygılarımı sunarım:uhm:
canım teşekkür ederim bende senin bayramını kutlarım. söyledğin hastaneler bana çokkk uzak gidip gelemk çok zor oluyor istanbulda malesef buna imkanım yok bide zaten pahalı o hastaneler benim bütçemi aşıyolar...mecburen bana yakın biryeri seçmeliyim...evet ilk denemem umarıım ii sonuç alırım ocak ayında yaptırmayı düşünüyorum kısmetse..
canim, bende merkez aramaktayim. fakat izmir´de. canim, söylermisin, basiri oranini nasil arastirabilirim? pek bilgim yok böyle seylerde. tabiki her merkez kendini met eder. ama genel bir gebelik sayim yokmu?
selamlar--hayirli bayramlar :dance:
merhaba arkadaşlar ocak ayında tüp bebek yaptırıcaz allah kısmet ederse. şimdiden merkezleri araştırmak istedim bir kaç yerle görüştüm. medicana beylikdüzü ile görüştüm önce telefonda görüşemem rağmen o kadar ilgili konuştuki anlatamam.her soruma net cevaplar aldım banada yakın olmsı ilgimi çekti fakat sonra benden cep telefonumu mutlaka gelip görüşmemei istedi ısrarcı olmaları beni ürküttü sanki bana bir hasta olarak değilde bir müşteri gözüyle baktı gibi geldi.sonra iatanbul tüp bebek merkeziyle görüştüm onlarda çok ilgili konuştu fakat ban çok uzak.ve daha birsürür merkezle konuştum. birde üstüne tüp bebek hileleri die bir konu okuyunca burda kafam karıştı iyice. çünkü sanal transfer die bişi varmış. yane size transfer yapılmıo yapılmış gibi gösterilio çok kafam karıştı çokkkk... kızlar bana yardım edin beylikdüzü civarında yada daha yakında önebileceğiz bir yer varmı? birde medicalparkı duydum oarasıylada görüşemedim birtürlü ondan ona aktarıp durdular beni. bende sinirlendim kapadım teli.neyse bana yardımcı olursanız sevinirim...
haklisin moneta--herseyin hayirlisi. aslinda ben ekim ayinda gen-art ´ta tedavi oldum. sonuc sevincli degildi-simdi yaz tatilinde izmire gidecegimiz icin orda bir merkez bakmak istiyorduk. gen-art ekibi iyiydi. ama uzak geliyor izmirden oraya-bilemiyorum yani.
sen nerde yapacaksin? bellimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?