- 23 Eylül 2022
- 9
- 2
-
- Konu Sahibi busekerkim
Alıntılayamamışım henüz alışamadım :/ Evet ben de çok beğendim ve birkaç hastasıyla görüştüm hepsi de çok memnun :) sizin bir yakınınız mı ameliyat oldu yoksa sadece gördüklerinizi mi beğendiniz?Uğur Şahin'i beğeniyorum.
Ben farklı bir doktora oldum ama pişmanım. Uğur Sahin'le öncesinde konusmustuk,kesinlikle ona olsaydım dedim. Evet bir arkadaşım oldu,hiç problemi yok.Plastik cerrah olduğu için daha güzel iş çıkarıyor. Yine de siz iyi araştırın ama görüşülmeye degerAlıntılayamamışım henüz alışamadım :/ Evet ben de çok beğendim ve birkaç hastasıyla görüştüm hepsi de çok memnun :) sizin bir yakınınız mı ameliyat oldu yoksa sadece gördüklerinizi mi beğendiniz?
Ya cevabınız için çok teşekkür ederim. Böyle samimi şekilde bilgi paylaşılması çok hoşuma gidiyor. Ben de yoğun bir araştırma içindeyim ama sanırım Uğur Şahin veya Erhan Coşkun'u seçeceğim. Uğur beyle 2 hafta sonra ilk görüşmem var. Umarım sizin de süreciniz gönlünüze göre olur ♡Ben farklı bir doktora oldum ama pişmanım. Uğur Sahin'le öncesinde konusmustuk,kesinlikle ona olsaydım dedim. Evet bir arkadaşım oldu,hiç problemi yok.Plastik cerrah olduğu için daha güzel iş çıkarıyor. Yine de siz iyi araştırın ama görüşülmeye deger
Merhabalar,acaba ameliyat oldunuz mu?Ya cevabınız için çok teşekkür ederim. Böyle samimi şekilde bilgi paylaşılması çok hoşuma gidiyor. Ben de yoğun bir araştırma içindeyim ama sanırım Uğur Şahin veya Erhan Coşkun'u seçeceğim. Uğur beyle 2 hafta sonra ilk görüşmem var. Umarım sizin de süreciniz gönlünüze göre olur ♡
Ben 4 gün önce oldum çok yeni benim için şu an hala şişlik ve morluğum var doktor 1. Hafta kontrolünde geçiceğini söylemişti bekliyorum sorunuz olursa yardımcı olabilirimMerhabalar,acaba ameliyat oldunuz mu?
Merhaba Burcu hanım hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?Ben 4 gün önce oldum çok yeni benim için şu an hala şişlik ve morluğum var doktor 1. Hafta kontrolünde geçiceğini söylemişti bekliyorum sorunuz olursa yardımcı olabilirim
Uğur şahine oldum bağdat caddesinde çok memnunum burnumdanMerhaba Burcu hanım hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?
Ay güle güle kullanın inşallah :) Uğur bey bana çok açıklama yapmadığı için pek içime sinmedi gibi olmuştu ama hangi hastasıyla konuştuysam hepsi çok memnun yaklaşık bi 10-15 kişiyle görüşmüştümUğur şahine oldum bağdat caddesinde çok memnunum burnumdan
selamlar, ben de Şubat sonu olacağım. Doktor beyin bazı burunları bana top ve yuvarlak, bazıları da kalkık geliyor. Ama bana en çok güveni kendisi verdi. Sizin deneyimimiz nasıldı?Uğur şahine oldum bağdat caddesinde çok memnunum burnumdan
Ameliyat sonrası ilgileniyor muUğur şahine oldum bağdat caddesinde çok memnunum burnumdan
Merhaba uğur beye ameliyat oldunuz muYa cevabınız için çok teşekkür ederim. Böyle samimi şekilde bilgi paylaşılması çok hoşuma gidiyor. Ben de yoğun bir araştırma içindeyim ama sanırım Uğur Şahin veya Erhan Coşkun'u seçeceğim. Uğur beyle 2 hafta sonra ilk görüşmem var. Umarım sizin de süreciniz gönlünüze göre olur ♡
merhaba, ameliyat oldunuz mu? buralarda mısınız?selamlar, ben de Şubat sonu olacağım. Doktor beyin bazı burunları bana top ve yuvarlak, bazıları da kalkık geliyor. Ama bana en çok güveni kendisi verdi. Sizin deneyimimiz nasıldı?