T cizgisi c cizgisi kadar ya da ondan daha koyu oldugu gun yumurtlama gununuz oluyor. Yani onun disindaki siliklesme koyulasmanin bi manasi yok
ne olur ne olmaz diye hemen yaptim valla daha 11 tane testom var amaHenuz yunurtlama yok . Adet baslangic tarihinizin uzerinden saymaya baslayin 11. Gunden itibaren testleri yapmaya baslayacaksiniz. Siz kacinci gunde basladiniz
bi dahaki adet tarihim 11 temmuz zatenHenuz yunurtlama yok . Adet baslangic tarihinizin uzerinden saymaya baslayin 11. Gunden itibaren testleri yapmaya baslayacaksiniz. Siz kacinci gunde basladiniz
Yani gerek yok gereksiz yere olmus olur bence ben uc aydir yapiyorum bu sekilde 14, 15 ve 19. Gunde yakaladim yunurtlamayine olur ne olmaz diye hemen yaptim valla daha 11 tane testom var ama
17 haziranGecmis adet tarihinin baslangici hangi gundu
Bulabilirsem size yumurtlama oldugundaki test goruntumu aticam kesinlikle dediginiz gunler yunurtlama degil benceBana gore 3
Ve 4. 5Yumurtlama gibi ama cok idrar kacmjs testlerinz neden sarariyor boyle hc guvenli degil marka mi degistrsenz
11 testim kaldi yeterli mi sizceAyin 27 sinde yapmaya baslamaniz yeterliymis yani
Yeterli gelir diye duaunuyorum11 testim kaldi yeterli mi sizce
Evet uc damladan fazla damlatmamak gerekiyor idrar cok damlatilmis . Ben leboquick test kullaniyorum memnunumTestinizi degstrseniz daha net sonuc alirsinz birde cok az idrarla cok sararmis anlasilmiyor hicnasil anladnz
bi cok kisinin sararmis zaten de hatta iyi bi markanin bende anlamadimTestinizi degstrseniz daha net sonuc alirsinz birde cok az idrarla cok sararmis anlasilmiyor hicnasil anladnz
bende ondan kullaniuorum iste sadece 3 damla damlatiyorumEvet uc damladan fazla damlatmamak gerekiyor idrar cok damlatilmis . Ben leboquick test kullaniyorum memnunum
Bnde kullandim da uzun sure o marka ondan sordum sararma olmamisti hc bakalm sonuc ne olacakbi cok kisinin sararmis zaten de hatta iyi bi markanin bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?