Kafam çok Karişikkkkk

gammzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2007
241
0
39
kızlar bebeğim çok yavaş gelişiyor şuan tam 3 aylık ve sadece 4700 gr ben bebeğimim anne sütü aptamil1 mama günde 50 cc rezene çayı vede günde 30 cc kadar su şeklinde besliyordum iki ayrı dra gittim (muayene ücretleri epey pahalı) hangisini beğenirsem onda karar kılmak için
dr:1 rezene çayı vede su kullan dedi
dr2: sadece anne sütü 2 saatte bir besle gece 12 en son beslemen olsun sabaha kadar beslemene gerek yok sabah 6 da gene besle dei bende sütümün yeterli olmadığını söyledim 2 saatte bir emzirirsen sütün gelir dedi kesinlikle başka bişey verme dedi
şuan çok karrasızım ne yapacağım bilemiyorum sizin beslenmeniz nasıl dr 10 gün bunu böyle deneyelim dedi nasıl olsa şimdiye kadar mama vermişsin genede kilo almamış dedi fakat sütüm yeterli değil bazen yarım saat emiyor 1 damla süt gelmiyor ne yapmama lazım kafam çok karışık

vede gittiğm ikinci dr pönomokok aşısına da gerek yok dedei sadece ticari amaçlı dedi !!!!!!!!!!!!

canım benım bebegım ılk ay sadece 200gr almıstı.sutum hıc yoktu nerdeyse.doktorum mama verdı cocuk bır haftada 300gr aldı.sımdı ıkı aylık oldu hala sutum yok.mama verıyorum sadece gunde bır ogun sutumu sagıp verıyorum oda 20ml bıle cıkmıyor malesef.ben artık doktorlara guvenmez oldum hepsı farklı bısey soyluyor artık hersey tıcarete donmus

valla güzelim ben hem mama hem meme veriyorum benimde bebeğim 70 günlük 4.320kg yani çokta az değil senin bebeğinin kilosu ayrıca benim doktorunda pnomökok aşısının çok önemli olsuğunu söyledi önümüz yaz aşıyı yaptırmazsan bebeğini hastalıktan kurtaramazsın dedi bende yaptırdım beslemeye gelince dr bana 4 saatte bir 30ml mama ver dedi ama önce emzirmemi sonra alırsa mama vermemi söyledi 4 saatte bir mama bana çok geliyo duruma göre besliyorum önce emziriyorum memeyi bırakana kadar kısa bir süre sonra aranmaya başlıyosa bu defa mama veriyorum yani mama 6-7 saatte bir oluyo genelde ben su vermiyorum ama mamanın üstüne mutlaka 2 yudumda olsa emziriyorum bide günde 25ml ıhlamur veriyorum az şekerli şeker çok az olcak çay kaşığınınucu ile koymakla koymamak arası bişey bu şekilde ayda 1.400 kg almış sütün için eczanede satılıyo vita maltı öneririm oda biraz pahalı oluyo günde 1 şişe içiyodum şimdi humananın çayını deniyorum yeni başladım işe yararsa bilgi veririm

Elma şekeri ıhlamuru nasıl veriyosun. Aktardan ot şeklindemi yoksa hazır paket halindemi.Bende vermek istiyorum ama naısl vericeğimi bilmek istiyorum. Bana da bebeğin bağışıklık sistemini baskıladığında rotavirüsü gereksiz demişlerdi sağlıkocağındaki hemşireler. aşı başlıklı konularda bunu yazıp bende yaptırmıycam demiştim. Ama ablamın kızı 5 yaşında.Bi kaçgündür ishalmiş. Dünde düşüp bayılmış kendine geldiğinde havale geçirmiş sayıklamaya başlamış.Tetkikler sonucu rotavirüsü çıkmış.Bunu duyduktan sonra bende yaptırmaya karar verdim.Ve dün tv de bi doktor da bebeklerde ve çocuklarda ishalin çok tehlikeli olduğunu söylüyodu.Muhakkak Bu aşı yapılsın diyodu.

merhaba bana hastanede emzirmekle ilgili kitapcik vermislerdi orda bebeginizi aciktikca emzirin yaziyor cünkü daha onlari bir düzene sokmak zor zaten zamanla onlar kendine bir program yapiyorlar hemde sütün artmasi icinde sik sik emzirmek lazimmisben eger emzirmissem bebegi 2saat sonra tekrar acikiyor ama günde iki defa mama veriyorum ögle ve aksam yatmadan önce mama anne sütüne göre daha uzun süre tok tutuyor onun icin uykudan önce veriyorum.bence siz bebeginizin istegine göre program yapin.benim kizim 2 aylik ve 5 kilo su an doktor normal oldugunu söyledi.

Elma şekeri ıhlamuru nasıl veriyosun. Aktardan ot şeklindemi yoksa hazır paket halindemi.Bende vermek istiyorum ama naısl vericeğimi bilmek istiyorum. Bana da bebeğin bağışıklık sistemini baskıladığında rotavirüsü gereksiz demişlerdi sağlıkocağındaki hemşireler. aşı başlıklı konularda bunu yazıp bende yaptırmıycam demiştim. Ama ablamın kızı 5 yaşında.Bi kaçgündür ishalmiş. Dünde düşüp bayılmış kendine geldiğinde havale geçirmiş sayıklamaya başlamış.Tetkikler sonucu rotavirüsü çıkmış.Bunu duyduktan sonra bende yaptırmaya karar verdim.Ve dün tv de bi doktor da bebeklerde ve çocuklarda ishalin çok tehlikeli olduğunu söylüyodu.Muhakkak Bu aşı yapılsın diyodu.

canım ben annemlerin bahçeden toplamıştım annemde kuruttu parayla almadım yani kaynamış suya birkaç yaprak biraz çiçeğinden atıyorum 10 dk bekletip azcık şeker katıyorum aslında şeker zararlı biliyorum ama çay kaşığının ucu ile koyup hafif tatlandırıyorum yoksa içmiyo benim oğlum aşılara gelince ben yaptırdım verem aşısını yaptırdığım gün 5li karma,rotavirüsve pnomökok aşılarınıda yaptırdım

kızlar ısırgan çayını deneyin sütü arttırıyo
benimde azaldı bir ara çay işe yarıyo
emziriyorum sadece çok şükür
rezene ve papatya çayı veriyorum biri milupanın biri dalinin

X