Merhaba bu yıl bir anadolu lisesinin eşit ağırlk bölümünden mezun oldum. ygs'den 342 alarak 100.525'inci oldum.lyslerim çok iyi geçmedi,matematiğim kötüydü,seçenek olsun diye sözele de girdim.iyi ki girmişim. ekli tm puanım 330, sözelinki de 390 falan gelecek muhtemelen. ama kafam çok karışık sene başından beri sürekli karar değiştirdim sabit kalamadım. edebiyata çok yatkın ve düşkünüm. medyaya yakın olmak istiyorum ama gazetecilik falan okursam işsiz kalırım biliyorum. tm'den tercih yapmayı pek düşünmüyorum. belki özelde hukuk yazarım bir tane,tutsa da tutmasa da. ygsden tercih yapmayı düşündüm. denizcilik işletmeciliği ve yönetimi ile sivil hava işletmeciliği.gelecek var dedikleri için bu ikisini düşünüyorum.bilgisi olan var mı bu bölümler hakkında???
ama benim gönlüm esas türk dili ve edebiyatında. muhtemelen bir üni.'de tutacak ve istiyorum sadece soru işaretlerim var.iş alanı vs.Formasyon kalktı biliyorum,zaten meb'te çalışma gibi bir isteğim de yoktu. lütfen yardımcı olun tercihlere az bir süre kaldı ne yapayım ben? yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr
ama benim gönlüm esas türk dili ve edebiyatında. muhtemelen bir üni.'de tutacak ve istiyorum sadece soru işaretlerim var.iş alanı vs.Formasyon kalktı biliyorum,zaten meb'te çalışma gibi bir isteğim de yoktu. lütfen yardımcı olun tercihlere az bir süre kaldı ne yapayım ben? yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr