• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

KeediciK

Miyawww
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.775
19.536
158
Kızlarrr yine sizden fikir almam lazım :KK5:

Yeni biriyle tanıştım ve üç gün önce görüştük aslında fiziksel özellikler falan olarak aklımdaki gibi biri ve çok neşeli eğlenceli biri.Oturduk ve sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibi uzun uzun sohbet ettik :KK54:

Görüşme sonrası akşam konuştuk ve çok etkilendiğini falan söyledi.Bende ısındım ama biraz zamana ihtiyacımız var dedim birşeylerin olabilmesi için falan dedim ve oda tabiki en doğrusu dedi.

Şimdi sıkıntı olan kısmı ben bir önceki ilişkin ne zaman ve neden bitti dedim 6 7 ay olmuş biteli çok yoğun çalıştığı için kendi şirketi vakit ayıramıyordum bitti dedi.Bu durumu şimdi de yapıyor sanki mesela ben günaydın yazıyorum whatsappta online oluyor bayagı takılıyor sonra yazıyor bu dikkatimi çekti ve açık açık yazdım ben vaktini çalmim bu şekilde olmaz dedim bunlar çözülür düzeltilir başka bir sorun mu var dedi geçtik bu konuyu ama hala öyle:KK47::KK47::KK47:

Ben yeni ayrılık yaşadım ve önceki sevgilimin aldatması vs vs birçok durumu vardı acaba bunu mu yansıtıyorum şuan anlamadım.Yarın tekrar görüşcez sizce bu konuyu açmalı mıyım :21:

Uzun oldu kusura bakmayın:KK19:

Dun bir bugun iki bence acmayin biraz zamana birakin adi net konulmaya basladigi zamanda bu sekilde dewam ederse o zaman acik ve net bir sekilde dile getirirsiniz..

Neyse aklına takılan en baştan söyle kuzum. Böyle böyle de.o da ona göre ne istediğini bilsin.belki yeni bir şey diye çok üstüne düşer gibi yapmayayım Sıkma yayım diyordur bu da olabilir

Dun bir bugun iki bence acmayin biraz zamana birakin adi net konulmaya basladigi zamanda bu sekilde dewam ederse o zaman acik ve net bir sekilde dile getirirsiniz..
Haklısınız ben galiba bir önceki ilişkinin kusurlarını güvensizliğini buna yansıtıyorum :KK51:

Neyse aklına takılan en baştan söyle kuzum. Böyle böyle de.o da ona göre ne istediğini bilsin.belki yeni bir şey diye çok üstüne düşer gibi yapmayayım Sıkma yayım diyordur bu da olabilir
Aslında bende yarın eğer adını koyucaksak bana güven vermeli ve ilgisiz bırakmamalısın bu konuda eminsen başlayalım dicektim ozaman bu konuşmayı yapmalıyım değil mi :KK17::KK17: Bende beğendi ama çok önemsemiyor mu diyorum bilmiyorum :KK14:

Oda olabilir eski iliskinizdd cok sıkıntılar olduysa ister istemez yansir tabi.. ama anladigim kadariyla daha hani arkadasla tanima arasi bir durumunuz var Günaydın nasılsin vs. Gibi o yuzden konuyu konusmak icin erken gibi biraz daha netleşsin o zaman soylersiniz..

Oda olabilir eski iliskinizdd cok sıkıntılar olduysa ister istemez yansir tabi.. ama anladigim kadariyla daha hani arkadasla tanima arasi bir durumunuz var Günaydın nasılsin vs. Gibi o yuzden konuyu konusmak icin erken gibi biraz daha netleşsin o zaman soylersiniz..
O adını koyalım istiyor gibi ama çok acele bir karar gibi bilemedim ben çok ilgi bekliyorum galiba :mad:

O adını koyalım istiyor gibi ama çok acele bir karar gibi bilemedim ben çok ilgi bekliyorum galiba :mad:
Bence sen bu konuyu simdilik rafa kaldir cunku iyice kafan karisicak ve canin sıkılcak gibi duruyor.. yarinki gorusmene odaklan guzel gecmesini umid et zaten olacaksa birseyler yarinki gorusmede adi konulur ve sende konulari acabilirsin.. bence akışina birak biraz rahatla..

Bence sen bu konuyu simdilik rafa kaldir cunku iyice kafan karisicak ve canin sıkılcak gibi duruyor.. yarinki gorusmene odaklan guzel gecmesini umid et zaten olacaksa birseyler yarinki gorusmede adi konulur ve sende konulari acabilirsin.. bence akışina birak biraz rahatla..
Teşekkür ederimm yorumunuz için yarın gidişata göre ozaman beklim :KK68:

Bence geç yazarak cool olma peşinde:-) Kötü bir niyette olsaydı sen bunu hissetmezdin emin ol. Belli ki seni hırslandırmak istemiş ve amacına ulaşmış:cool:

Acele etme bence çünkü watsaba girince bence ilk önce hoşlandığı kişiye yazar insan.
Bende aynen öyle düşünüyorum başka biri daha mı var diyorum bilemiyorum işte.Hiç uzatmadan görüşmesem mi birdaha bugün dedim vaktini almim konuşmayalım diye hayır senle konusmayı çok seviyorum dedi ama sıkıntıda bu konusamıyoruz dedim :KK70:

W.upı nekadar önemsiyorsunuz yahu adam belki önemli bir iş için kullanıyor o an ne ya ilk hoşlandığı kıza yazmalı yoksa bitti bu işmi çok saçma dün bir bugün iki

Back
X