Kafam çok karışık

Sevdiğimiz insanla evlenmek için geceler boyu uykusuz kalır dua ederiz, istediğimiz bize verildiği zaman da bu nimete nankörlük ederiz.. evlilik çok ciddi gayret ve fedakarlık isteyen bir iştir. Hastalıkta sağlıkta diye sözler veririz oysa.. Cinsel soğukluk olabilir, çok farklı nedenleri vardır ve bence sorundan kaçarak kurtulamazsınız. Üzerine gidip, sorunun kaynağını bulmak lazım. Herkes eşiyle problemler yaşıyor.. ne mutlu size ki sevdiğiniz insanla evlenmişsiniz, anladığım daha doğrusu anlamaya çalıştığım kadarıyla da eşiniz evliliğiniz için çabalıyor. Evliliğinizin kıymetini bilin derim, 6 yıllık evliyim diyorsunuz, ten uyumu dediğiniz şeyin olmadığını şimdi mi farkettiniz? Evlilik sadece şehvet üzerine kurulu bişey değildir hanımefendi, cinsel doyumsuzluk da ruhsal bi problemdir, başka bir erkekle evlenseniz o da sizi belli bir süre sonra tatmin edememeye başlayacaktır. Allah'ın verdiği evlilik nimetinin kıymetini bilin ve bu gibi konuları eşinizle çözmeye çalışın.

Çok fedekarlık yaptım evden kovuldum geri döndüm kaç defa boşanalım dedi yuttum ağzımdan bir kere bıle boşanmak lafı gecmedi annesine hiç saygısızlık yapmadım yukarda Allah var dediği seylere hep sustum. Defalarca bıraktı gıttı aylarca evde yanlız kaldım ama boşanmadım fedekarlık buysa yaptım daha sayamayacağım çok sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…