3.üniversite, iki küçük çocukla ve 36 yaşımdan sonra kısmetse şu anda okuduğum sosyoloji bölümünü 3. yılda bitiriyorum.Yüksek onur öğrencisi olarak hem de, çok çalıştım, birazdan yine başlıyorum çalışmaya...
Çocuklarıma daha fazla vakit ayırabilmek adına bankacılığı bıraktım yıllar önce..Şimdi yeni bir sayfa açacağım inşallah hayırlısıyla...
Okumaya aşığım, belki 4. üniversite bile olabilir çalışmaya başladıktan sonra.Şimdi kafamdaki karışıklığı ve yapabileceklerimi yazıp, cevap vermek isteyen arkadaşlardan fikir bekliyorum :)
1- Okul biter bitmez formasyon alıp ya felsefe grubu öğretmenliği ya da rehber öğretmenlik
2-Sertifika programı ile aile danışmanlığı
3- Ortalamam yüksek olduğu için direkt doktoraya başlayabilme imkanı..Yalnız bunun için YDS şartı var, İngilizcemi çook geliştirmem lazım.
İçim o kadar kıpır kıpır ki, bu bölüme başladığımda oğlum 1 yaşındaydı ve eşim nasıl olacak, çok ufak dedi.O cümlesi bana öyle bir gaz vermiş olacak ki, şimdi buradayım işte..O zaman da buradan duyurmuştum okuyacağımı....
Siz neler düşünüyorsunuz acaba sevgili arkadaşlar? Tavsiyelerinizi alabilir miyim?