• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam çok karışık:((

toyuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
86
10
98
İsviçre
merhaba
ben 24 ağustosta hamile olduğumu öğrendim ve ramazan bayramında arife günü bana ultrason için gelmem söylendi.neyse o gün kasık ağrım batmalarım,bulantım vardı neyse doktor folik asit ve bulantı hapı verdi.
aradan 1 hafta geçti 31 ağustos ta sabah kasık batmalarım adet ağrısı gibi bi ağrıya döüştü.1-2 gün öncede göğüslerimin şişliği geçmişti bi terslik olduğundan şüphelenmiştim ama konduramadım ne yazık ki 31 ağustosta sabah işyerinde kahverengi lekem geldi zafer bayramıydı ve doktorum yoktu...acile gitsem bişey yapamayacaklar zaten.
ertesi gün sabah erkenden doktorumun özeline gittim keseyi göremedik 6 haftalık olmasına rağmen.....dünyam başıma yıkıldı altında kaldım resmen.neyse özel hastaneye gittik dış gebelik olabilir diye neyseki transvajinal usg ve vajinal muavene sonrası dış gebelik olmadığı anlaşıldı ama hastanede 1 gece yattım.keseyide gece düşürdüm...

üzerinden 3 ay geçti adetlerim hep düzenliydi ama ben 24 aralıkta adet olmalıydım ve bugüle birlikte 5 gün geçti ara ara kasık ağrım var bazende hiç ağrımıyor bulantım yok test negatif ...hamilelik olablirmi sizce?

Son düzenleme:
Back