kafam cok karisik

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
116
38
Avusturya
hepinize selamlar kizlar benim bugün dogum günüm ama aklimdanneler gecmediki yarin bayram annemler,kardesim.Annem ve kardesim türkiyede ve benim burda birtek kaynanam var.Kesinlikle beni istemeyen ve benim iyiliklerime karsi hep kötülük veren bi kaynanam.Onun bunalimi var icimde hep bayramlar böyle geciyor burda.Bide dogum günüm eklenince iyice üzgün ve bitkin bi hale geldim bugün.Ayrica canim babacim aklima geldi ben bugün 23 yasina girdim ve babam vefat edeli 17 yil olacak.Aralik ayinda vefat etmisti.Keske bu yasa geldigimi görebilseydi ve ben babami daha yakindan tanima firsatini yakalasaydim.Bilirsiniz kizlar babaci olur.ve iki tane oglum var birine babamin ismini verdim.Ekleyeyim üvey babam hala is bulamadi kac aydir annemlerde zor durumda .Evet annem evlendi ama üvey babam cok iyi biri cikti sansima.Her bayram böyle yalniz ve buruk geciyor benim hayatimda.Yarin icinden gelmiyo biliyorum ama kaynanama gidicez bayramlasmaya artik 1 saat bile oturmadan kalkarim.Sonra bayram biter benim icin evdeyiz bütün gün,esim iste olur.Bunlari sizinle paylasmak istedim sevdiklerinizin kiymetini bilin ve memlekette bayramin tadini cikarin...herkesin bayrami kutlu olsun....:a015:

Ben de ailemden uzakta, sadece eşimle bayramı geçiriyorum.Türkiye'ye iyi bayramlar turkbayragi

Back