kafam çok karışık?

R

ros3

Ziyaretçi
bu sene unıversıteye baslıcam meslek lıseesi ogrencısıyım çocuk gelişimi bölümü.son sene ya stajda var hem staj hem okull cok yogun dıe dersaneye yazılmadım kendmde calısmıorum evde zaten matematık flan yok unttum ııceemirmirmirmir sımdı 2senelık gecıs hakkımm var.onamıı gecsemm yoksa gıtmeyıp sadece dersaneeye gdıp 4 yıllgı kazanmayımı beklseem ?mesela oyle yaptım dıelımm 4 yıllgı kazanamadım.bu sefer 2senelıge gecmedıgıme pısman olcam :bbo:2senelıge gıtsem ondanda bırsey olmuo doru duzgun dgs de çok zormuşş kafam cokk karısıkk ya:çok üzgünüm:

canım bende meslek lisesi mezunuyum ama okumadığıma çok pişmanım.2 yıllık oku sanki.elinden ne geliyorsa onu yap.son seneyi biliyorum çok yoğun geçiyor ders çalışmak hiç mümkün değil.valla verilen kolaylıktan yararlan derim ben ama karar senin arkadaşım.işallah istediğin yeri kazanırsın..

dgs çok zor oluyor duyduğum kadarıyla kazansan bile alttan 2 ders bırakabiliyorsun yoksa okuldan atılıyorsun daha çok zaman var bence 4 yıllık için uğraş

bu sene unıversıteye baslıcam meslek lıseesi ogrencısıyım çocuk gelişimi bölümü.son sene ya stajda var hem staj hem okull cok yogun dıe dersaneye yazılmadım kendmde calısmıorum evde zaten matematık flan yok unttum ııceemirmirmirmir sımdı 2senelık gecıs hakkımm var.onamıı gecsemm yoksa gıtmeyıp sadece dersaneeye gdıp 4 yıllgı kazanmayımı beklseem ?mesela oyle yaptım dıelımm 4 yıllgı kazanamadım.bu sefer 2senelıge gecmedıgıme pısman olcam :bbo:2senelıge gıtsem ondanda bırsey olmuo doru duzgun dgs de çok zormuşş kafam cokk karısıkk ya:çok üzgünüm:

Öss gircen zaten aldığın puanı görcen ona göre kendini yorumlarsın. 1 sene çalışıp o kadar puanı alabilirceğini, zaten 2 yıllık yüksek okullarıda sınavlı olcak, mesela bende yüksek okulda okuyorum bu dönem son kalmassam açık öğretimden devam edicem. Benim gibide yapabilirsin. 2 diplomalı 1 üniversite mezunu olmuş olursun.

pekı sonra devlet okulnda clsabılıomuyum

Kpss girip kazanırsan devlettede çalışabilirsin. Bölümünle ilgili yer varsa neden olmasın istersen açık ögretim bittikten sonra sınavlara girip öğretim görevlisi bile olabilirsin.

X