Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kafam Çok Karışık

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
35
Arkadaşlar ben doğuya atandım. Kaç sene oldu çok şükür emeklerim karşiliksiz kalmadı ama büyük bir derdim var. Kızım 3 yaşında ve bana aşırı düşkün tuvalete girerken bile anne kapıyı aralık bırak der en basiti. Kızımı babanesine emanet etmek istedim ama doğu diye mirin kırın etti kızımı önce bensizlige tanıdık biriyle alışsın istedim. Başka baktiracak kimsem yok. Kreşe direkt versem kızım icine kapanır mı nasıl alistirabilirim. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun aTandığıma hiç sevinemedim bu konuya kafa yormaktan

Arkadaşlar ben doğuya atandım. Kaç sene oldu çok şükür emeklerim karşiliksiz kalmadı ama büyük bir derdim var. Kızım 3 yaşında ve bana aşırı düşkün tuvalete girerken bile anne kapıyı aralık bırak der en basiti. Kızımı babanesine emanet etmek istedim ama doğu diye mirin kırın etti kızımı önce bensizlige tanıdık biriyle alışsın istedim. Başka baktiracak kimsem yok. Kreşe direkt versem kızım icine kapanır mı nasıl alistirabilirim. Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımcı olun aTandığıma hiç sevinemedim bu konuya kafa yormaktan
kızıma doğum yapınca eşim oğlumu kreşe verdi ben hiç istemedim ama onun için belki iyi olur dedim.oglumda bana çok düşkündü ve çok pişman oldum oğlum üzüntüden hastalandi.bi hafta denersiniz baktinizki uyum sağlayamıyor alırsınız biz 3 hafta sonra gondermemeye karar vermiştik

kızıma doğum yapınca eşim oğlumu kreşe verdi ben hiç istemedim ama onun için belki iyi olur dedim.oglumda bana çok düşkündü ve çok pişman oldum oğlum üzüntüden hastalandi.bi hafta denersiniz baktinizki uyum sağlayamıyor alırsınız biz 3 hafta sonra gondermemeye karar vermiştik
Bende kızımı çok iyi tanıyorum o da hastalanır kreşe göndermeyip naptınız peki

Emin olun bir yıla kalmadan zaten canı sıkılacak. Bence risk alıp onun bunun mirin kirinini cekeceginize kreşe verin. Evet zor olucak ama ikinizde alisacaksiniz. Kendi göbeğinizi kendiniz kestiginizde kafanız çok daha rahat olur.

Üniversite kampüsünde kreş varmış alışır umarım bu alışma sürecini daha kolay nasıl atlatılır pskolog arkadaşlar varsa tavsiyelerini seve seve dinlerim

Konuyla alakasız ben şeyi merak ettim, kızınızın adı ne oldu?

Üniversite kampüsünde kreş varmış alışır umarım bu alışma sürecini daha kolay nasıl atlatılır pskolog arkadaşlar varsa tavsiyelerini seve seve dinlerim
Üniversite mi? Oraya erken gidin ve bakıcı araştırın. Üniversite falan varsa personelin çoluk çocuğuna bakmış bakacak birileri vardır mutlaka. Doğuya atandım deyince Başkale, Beytüşşebap gibi yerler geldi aklıma

Son düzenleme:
Kreşe gönderin. Bi kaç hafta içinfr alışır ki çocuklar nr kadat büyüseler bile okula gitmek istemzler. Ben 1.5 yaşından beri veriyorum kreşe vr anaokuluna.. Şükür ilk okula başlayacak

Back