Kafam çok karışık

Alisinhell

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
41
-12
6
22
Merhabalar. Direkt konuya gireceğim. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk ve arkama boşaldı. Vajinaya doğru meninin süzüldüğünü hissettim ve temizlenemedim o an da. Eve dönüş yolunda da menili çamaşırımın maalesef ki üstüne oturmak zorunda kaldım. 9 saat sonra ertesi gün hapı aldım ve hapı aldıktan 10 gün sonra kan geldi. Kahverengi bir kan ve 3 gün sürdü. Ardından 3 gün gecikmeli olarak adet oldum ama normalde 1 hafta süren adetim bu sefer 4 gün sürdü ve kan rengi değil açık kırmızı renkliydi. Şimdi de göğüslerim şiş belim ağrıyor. 4 kere gebelik testi yaptım hepsi negatif çıktı. Bu belirtiler neyin nesidir? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Hamile değilsiniz olma ihtimaliniz de yok . Ertesi gün hapı çok ağır bir ilaçtır onun vermiş olduğu yan etkileri yaşamışsıniz sakin olun ve bir daha prezervatif ile korunun . Stres herseyi tetikler unutmayın.

Hala yaşıyor oluşum tedirgin ediyor beni. Çok teşekkür ederim cevabınız için

Bir de kasık ve sırt ağrısı başladı bugün o neden olur?

Bu şekilde hamile kalmanız çok zor zaten. Boşu boşuna ilaç içmişsiniz. Sperm hava ile temas ettiği anda ölür. Yaşadığınız tüm belirtiler içtiğiniz ilaçtan kaynaklı. Yan etkisi çok yüksek bir ilaç çünkü hormonlarınızı bozuyor.

Ayy inşallah adet oldum ama yine de normal adetim gibi değildi o da korkutuyor az biraz neyse bakalım çok teşekkür ederim cevabınız için

Ya değilsin diyorsunuz ama benim göğüslerim çok şişti hafif mide bulantısı kasık ağrısı da var ilişkiden 9 saat sonra ertesi gün hapı almama rağmen 5 kez test yaptım çubuk testlerden hepsi negatif çıktı şişkinlik de var. Bu yaşadıklarım neyin nesi olabilir sizce?

Hap içtiğin için. Ertesi gün hapı iyi bir şey değil hormonlarını altüst ediyor. Sadece spermin değmesiyle hamile kalmazsın. Dışarıya boşaldı mı bitti zaten. Sperm ölür.

Hap içtiğin için. Ertesi gün hapı iyi bir şey değil hormonlarını altüst ediyor. Sadece spermin değmesiyle hamile kalmazsın. Dışarıya boşaldı mı bitti zaten. Sperm ölür.
Ama daha martın başında içmiştim yan etkisi bu aya kalır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…