• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kafam çok karısık yardımcı olurmusunuz ?

ezgis41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
20
0
36
Edirne
saçlarımda kızıllık olduğu için hafta önce kuaföre gidip orta küllü kumral renk istediğimi söyledim oda saçlarımı açıp daha sonra boyaması greektiğini söyledi kabul edip oturdum koltuğa kalktığımda ise benim istediğim saçtan eser yoktu saçlarım azda olsa yıprandı bidaha boyattığım da dahada yıprancağını düşünerek beklemeye karar verdim ama sürekli bir sekilde akıo en son hali resimdeki gibi $SAM_1832.JPG
benim istediğim saç rengi ise
$pelinkarahan.jpg
lütfen ban yardımcı olun napıyım kuaföre gtmek istemiorum

Bayıldım şuanki rengine zemin tam olrak ne renkti?
Tam olrak hangi boyayla boyandı canım?

resimdeki hatundan daha güzel senin rengin. tabi sen onu istemişsin ama sıradan bir renk o. ana rengi de olabilir.

resimdeki hatundan daha güzel senin rengin. tabi sen onu istemişsin ama sıradan bir renk o. ana rengi de olabilir.

resimdeki hatunun saç rengi benim doğal rengime yakın oldugundan dolayı o resmi koydum buyuk ihtimallede onun doğal saç rengi suan ki saç rengim sarı saç sevenler için cok güzel başlarda benmde hosuma gitmişti ama etrafımdan bana yakısamdıgna dair tepkiler aldım ondan dolayı arayısa gectim diyebilirim

Back