kafam çok karışık yardım lazım....

Dikkatlidir aslında çocuğu konusunda daha küçük konuşamıyo diye dedi ama tabi haklısınız ayy bi yerde dediğini düşündümde

Her ne kadar konuşamıyorsa da duyabiliyor sizi.
Küçücük çocuk sonuçta duyduğu şeyleri tekrarlamaya çalışır aklına yer edinir falan. O yüzden söylüyorum..

yapamaz bellki cesareti kesilir ayrılmakla tehtid edin birdaha görmeyecegim deyin sizi kaybetmek pahasınada yapacagını sanmıyorum seviyosa yapmaz..

Evlendik evleneli hiç öyle bi kelime bile geçmedi aramızda ayrılık boşanma gibi ama galiba konu oralara kadar gedi gibi nasıl demeliyim bilmiyorum

Şuan ne düşüneceğimi bilmiyorumki allak bullak durumdayım biraz soğukkanlıyım galiba kafasına teli fırlatsam nolcakki diyorum kafası yarılır ama yine yapacağını yapar

Yapacağınız şey belli..
Bu tarz video izlemene biraz sinirleniyor olsam da normal karşılıyorum.Fakat sen bunu anlamak yerine , günden güne daha beter olmaya başladın..
Başka kadınlarla arkadaş kurup amacın bu ilişkilerini reele mi dökmekti ? Veya görüntülü konuşmaya ikna edip , işini mi görmekti ?
Bana bunların cevabını vermeni istiyorum , ama asla kendini ifade ederken '' yanlış anladın özür dilerim sen benim canımsın birtanemsin '' demeni istemiyorum.
Bana bunların cevabını vermeni istiyorum..
Bir an için kendini benim yerime koy ve erkek yapar diyip geçiştirme.. De..
Vereceği cevaplar doğrultusunda da tepkini koy..

Adam arkadaş arıyormuş, ne yapacak arkadaşı acaba?

Çattım biraz demişsiniz ya, ben olsam dünyayı dar ederdim ona. Evet tam olarak aldatmamış ama fırsat bulsa yapacak gibi. Dikkatli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…