kafam çok karışık lütfen bakın kızlar

sahlep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
509
380
123
kızlar bu benim 3. konum sanırm. benim 2 yıldan fazla bir ilişkim var.erkek arkadaşm benim memleketime atandı ben istedim diye ben ankarada öğrenciyim hala o burada memleketimde tandığı akrabası arkadaşı yoktu hiç.yurtta kalıyordu burada da.bir okulda rehber öğretmen kendisi.yanına gelen stajyer kızlardan biriyle mesajlaştığını gördüm ben 2 3 hafta kadar sürmüş bu gece 2 3 lere kadar bazen. kesilmiş sonra ve 3 hafta sonra birkaç gün yine mesajlaşma var.ama öyle yeniyılda vsde msj falan yok hani özel günlerde.ben dayanamadım kızı aradım özelden bana yeminler etti aramızda bir şey yok bana karşı da ilgisi yoktu olsa neden söylemeyeyim istersen dökümü çıkartayım diye.erkek arkadaşmdan ayrılmştm zaten o arada.neyse ben kıza inandım.erkek arkadaşımın faceine giriyorum.mesajlaştıkları zamanlarda 1 veya 2 gün sadece bu kızın adını aratmış neden arattın dedim eklemek için arkadaşm dedi aradım bulamadım zaten dedi.neyse ben kızınca bu mesajlaşmıyo o kızla artık.bugün baktım ismini aratmış facede kızın biz hala ayrıyz ben hat dökümünü görüntülüyorum hala mesajlaşmıyo kızla.ama işte ismini aratması beni sinir etti zor tuttum kendimi mesaj atıp kızmamak için.ben erkek arkadaşımın kendisine sordum neden mesajlaşıyordun diye.ne konuşabilirdim sence bölümle ilgili şehirle ilgili konuşuyorduk dedi.kız da aynılarını söyledi.ben de merak ettiğim birinin adını aratıp bakıyorum falan ama çok kızdım işte ve yarın görüşcez erkek arkadaşmla ben yanlş bir karar vermek istemiyorum.sizin fikirlerinizi merak ediyorum. bu arada kız açıkçası dikkat çekici değil.ve erkek arkadaşım şerefi üzerine yemin ediyor gönlünün kaymadığına ve işin ilginci benim arkadaşlarımda erkek arkadaşımın arkadaşları da kalıbımı basarım o başkasından hoşlansa bunu açık yüreklilikle söyler diyorlar. ama benim içimde bir şey böyle rahat edemiyorum kız gerçekten dikkat çekici değil hiç ama öyle şeyler hissediyorum ki sanki çok güzelmiş ve erkek arkadaşımın aklı kaymış gibi hislere giriyorum.kafam karman çorman nasıl yazdığımı hiç bilmiyorum yazım hatası devrik cümle vs hepsi için özür dilerim.lütfen yorumsuz bırakmayın beni :26:

Öncelikle Merhaba,
Kafan karışık, çok da allak bullak etmek istemem ama ben olsam ona tek bir soru sorardım: '' Ben başka bir adamla normal sebeplerle de olsa gecelere kadar mesajlaşsam ne hissederdin, kendine nasıl hakim olurdun?''. Olay bu kadar basit. Empati kurdurursan kendisi de görecektir.

Her şeyden emin olmadan hareket edip haklıyken haksız konuma düşme bence. Bu hatayı ben de yaparm çünkü, heyecanıma dayanamam. Bence akıllılık et, face e falan girdiğini belli etme, senin takip ettiğini bildiği için silmeyecek mi konuşmalarını? Nasıl rahat edeceksin boş mail box gördüğünde?

Canım gecelere kadar bir şehir hakkında konuşmak ne derece inandırıcı bilmiyorum. Kafanı karıştırmak istemem ama eğer için rahat değilse bence uzatma derim. Buna benzer bir olay benim başımada geldi çünkü insan unutamıyor hep şüphe duyuyor. Ömür boyu şüphe duyacağın bir insanla birlikte olman ne derece doğru olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…