- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 173
- 40
- Konu Sahibi hilalkahraman
-
selam kızlar ... yardımınıza ıhtıyacım var Nısan 7 de adet oldum,10 mayıs adet oldum,12 hazıran,9 temmuz,6 ağustos....yanı muhtemel adet tarıhım bugun olmalıydı .yanlısım varsa duzeltın . acaba dıyorum bugun olmazsam yarın test yapsam mı ....cok özenıyorum ılk cızgı bellı ıkıncısı sılık cıktı dıyenlere..... cebaplarınızı beklıyorum.
Canım sanırım 28 günde bir adet oluyorsun ve dün yada bugün olman gerekirdi.. Bugün bitti zaten ama istersen sabah bir test yap yada 1 2 gün daha bekle... İnşallah bebişin geliyordur
yaa ne bıleyım hamıle kalmış olanlar hep hıssetık dıyorlar ama ben hep olumsuz ıstıyorum sankı heran olc akmısım gıbı gelıyor ama temmuz ayında tam 28 gun adet oldum ondan sonra 29.cu gunumde oldum belkı bu ay 30.gunde olcam...offf offf arkadasım nasıl ıstıyorum anlatamam su mucıze kadılardan olmayı
Bilmezmiyim canımBende senin gibiyim.. o kadar çok istiyorumki anlatamam.. Benim 3 ay önce bir düşüğüm oldu okadar çok üzüldüm ki şimdi yine hamile kalmak istiyorum..Takma kafana ben ilk hamileliğimi hiç anlamadım hissetmedim ve hiç beklemediğim bir zamanda oldu inşallah seninde olur...
Rabbim en kısa zamanda bizede nasip etsin inşallah...
hemen hemen aynı tarihlerde adet olmusuz bende 7 agustosta oldum en son henuz bısı olmadı ama sancım var merakla beklıyorum bende :)
inş meleğinin haberini alırız ama 2 gün daha bekle biliiyorum beklemek zor ama dayan azcık bugün btti gbi zaten ve skma stres yapma
canım inşallah hamişsindir. biz de 4 ayd
ır deniyoruz ama gelen giden yok:44::44::44: 1 hafta sonra benim de batım bakalım. inşallah hamişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?