Slm Sevgili Dostlarim, ben cok sansiz bir insan olarak dunya'ya geldim..hayattaki tum sansizliklar beni buldu diyeblrm..! Ve ben ergenlige girdgmden beri de adet görmyrm ve bana Adam gibi aciklama yapan doktora da rastlamadm
Rahim filmi cektirdm,onu yuklcm simdi bi bakin ve bana iyi bi doktor tavsiye edin lütfen!!..16 yasimdan beri doktorlardym buarada..
Yorumlarinizi beklyrm
Slm Sevgili Dostlarim, ben cok sansiz bir insan olarak dunya'ya geldim..hayattaki tum sansizliklar beni buldu diyeblrm..! Ve ben ergenlige girdgmden beri de adet görmyrm ve bana Adam gibi aciklama yapan doktora da rastlamadm
Rahim filmi cektirdm,onu yuklcm simdi bi bakin ve bana iyi bi doktor tavsiye edin lütfen!!..16 yasimdan beri doktorlardym buarada..
Yorumlarinizi beklyrm
Canım burada filmden anlayan olmaz ki rd bakması lazım Ayrıca şansızım diyerek kendini daha şanssız edersin, şükür de, herşeyde bir hayır vardır de çok daha kötü durumdaki insanları düşün ne kadar şansısım dersen evrene öyle mesaj gönderirsin bütün aksilikler seni bulur, herşeydebir hayır var de ve o şerin sana ne öğrettiğine bak ....Güzel düşün, güzel bak hayatın da güzelleşsin.