• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık Hamile olabilir miyim?

cicekokulukadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
95
39
88
Merhaba kızlar size bir sorum olucak. Evlenmeden önce normalde 28 gün de bir adet oluyordum düzenliydi en fazla 2 gün geçerdi. Evlendikten sonra 10 gün 5 gün gecikmeye başladı. 2 aydır 5 gün gecikiyor.
Telefonumdaki takvimde 28 günlük döngüde ayarlı ve yumurtlama günümde ona ayarlı yapıyorduk sonra 33 güne ayarladım onun ayarladığı yumurtlama günündede ilişkiye girdik.
28. günde dönerse adetim 1 gün sonra 33 güne dönerse 6gün var. Ve 3 gün kala gebelik testi yaptım prodictor NEGATİF çıktı. Sizce Doğru mudur? Yoksa biraz daha bekliyim mi?

Belirtilerim ise.
-Yüzüm durduk yere ateş gibi oluyor kızarıyor..:oops:
-Afedersiniz ağzımdan sürekli gaz çıkartma istedği ve normal gaz çıkartman çoğaldı.:KK22:

-Sabahları midem bulanıyor ve arada baş dönmesi.

-Ve en büyük şey ise sürekli uyku halindeyim her yerde uyuya kalıyorum her akşam 10 da uyuyorum yine uykusuzum..

-Ve göğüs ağrım yok ama eşim göğüslerimin büyüdüğünü söylüyor:halay:
- Aşırı yemek yiyorum doymuyorum canım sürekli bir şeylerden istiyor:KK75:

Belki de psikolojiktir 7 aylık evliyiyim eşim ilk günden beri çocuk istiyor ve korunmadığımız halde hala hamile kalamadım. Kadın doğuma gittim kist vs varmı diye hiç bir şeyin yok dendi..

Sizlerden fikir istiyorum.:KK35:

Psikolojik de olabilir. Ben hamile kalınca hiç belirti yoktu. Kafana takma kendini çok dinlememeye çalış. Adet gününde tekrar test yap inşallah hamilesindir.

Psikolojik de olabilir. Ben hamile kalınca hiç belirti yoktu. Kafana takma kendini çok dinlememeye çalış. Adet gününde tekrar test yap inşallah hamilesindir.

İnşallah.. Belki de dediğiniz gibidir. Siz ne zaman test yapmıştınız acaba?

Ben belirti yaşamadığım için garip geliyor bana bunlar hep. :) ama bulantılar için de daha erken diyebiliyorum. Yani psikolojik olabilir. Bence adetiniz gecikirse öyle yapın. Daha sağlıklı olur sizin için.

Gebelik adet 1 hafta gecikmeden hiçbir belirti göstermez.daha 7 aylik evliyseniz bu kadar aceleye ne gerek var.biraz kari koca olun once.ebeveynlik oyle kolay sey degil

Gebelik adet 1 hafta gecikmeden hiçbir belirti göstermez.daha 7 aylik evliyseniz bu kadar aceleye ne gerek var.biraz kari koca olun once.ebeveynlik oyle kolay sey degil

Bırakında onun kararını bi zahmet biz verelim burda kimseye 7 aylık evliyim çocuk düşünüyorum erken mi diye sormadım bilginiz olsun.

Bırakında onun kararını bi zahmet biz verelim burda kimseye 7 aylık evliyim çocuk düşünüyorum erken mi diye sormadım bilginiz olsun.
Aynen oyle sormussunuz.Cevaplari beğenmeyecekseniz soru sormayin ben yorumumda hakaret etmedim terbiyesizlik etmedim sadece cevap verdim hoşunuza gitmeyen cevaplara saldiracaksaniz sormayın burasi geyik merkezi degil

Erken olup olmadığına kesinlikle siz karar verirsiniz. Kimsenin bu konuda kanaati sizin hayatınız için belirleyici değildir.

Gelelim sorunuzun cevabına. Belirtiler bazen o kadar çok internette gebelik belirtisi diye yazanlara benziyor ki kendimizi hamile sanıyoruz. Belirtiler ise kişiden kişiye değişiyor.

İlk hamileliğimde en net gördüğüm şey aşırı göğüs hassasiyetiydi. Başka da bir belirti görmemiştim desem biraz yardımcı olurum herhalde.

Erken olup olmadığına kesinlikle siz karar verirsiniz. Kimsenin bu konuda kanaati sizin hayatınız için belirleyici değildir.

Gelelim sorunuzun cevabına. Belirtiler bazen o kadar çok internette gebelik belirtisi diye yazanlara benziyor ki kendimizi hamile sanıyoruz. Belirtiler ise kişiden kişiye değişiyor.

İlk hamileliğimde en net gördüğüm şey aşırı göğüs hassasiyetiydi. Başka da bir belirti görmemiştim desem biraz yardımcı olurum herhalde.

İnce cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim :KK200: 3 gün geçti adetim ama test yapmadım çünkü adet günüme 1 gün varken test yaptığımda negatifti..:KK12: Ama göğüsümde hiç ağrı sızı yok.. :(

Merhaba kızlar size bir sorum olucak. Evlenmeden önce normalde 28 gün de bir adet oluyordum düzenliydi en fazla 2 gün geçerdi. Evlendikten sonra 10 gün 5 gün gecikmeye başladı. 2 aydır 5 gün gecikiyor.
Telefonumdaki takvimde 28 günlük döngüde ayarlı ve yumurtlama günümde ona ayarlı yapıyorduk sonra 33 güne ayarladım onun ayarladığı yumurtlama günündede ilişkiye girdik.
28. günde dönerse adetim 1 gün sonra 33 güne dönerse 6gün var. Ve 3 gün kala gebelik testi yaptım prodictor NEGATİF çıktı. Sizce Doğru mudur? Yoksa biraz daha bekliyim mi?

Belirtilerim ise.
-Yüzüm durduk yere ateş gibi oluyor kızarıyor..:oops:
-Afedersiniz ağzımdan sürekli gaz çıkartma istedği ve normal gaz çıkartman çoğaldı.:KK22:

-Sabahları midem bulanıyor ve arada baş dönmesi.

-Ve en büyük şey ise sürekli uyku halindeyim her yerde uyuya kalıyorum her akşam 10 da uyuyorum yine uykusuzum..

-Ve göğüs ağrım yok ama eşim göğüslerimin büyüdüğünü söylüyor:halay:
- Aşırı yemek yiyorum doymuyorum canım sürekli bir şeylerden istiyor:KK75:

Belki de psikolojiktir 7 aylık evliyiyim eşim ilk günden beri çocuk istiyor ve korunmadığımız halde hala hamile kalamadım. Kadın doğuma gittim kist vs varmı diye hiç bir şeyin yok dendi..

Sizlerden fikir istiyorum.:KK35:
Canım her test doğru çıkmıyor biraz daha bekle varsa zabiragünün geçerse belli olur

İnce cevabınız için gerçekten çok teşekkür ederim :KK200: 3 gün geçti adetim ama test yapmadım çünkü adet günüme 1 gün varken test yaptığımda negatifti..:KK12: Ama göğüsümde hiç ağrı sızı yok.. :KK43:
Bu ay olacak mı endişesi de gecikme yapar. Bir kaç gün daha geçsin öyle yapın derim ben.

Belirtiler bu kadar erken olmaz maalesef. Psikolojiktir çok istediğiniz için. Adet gününüz geçince kan testi yaptırın daha kesin sonuç alırsınız. Hamile değilseniz de size ovulasyon testlerini önerebilirim. Aynı gebelik testi gibi yumurtlama döneminde olup olmadığınızı tespit ediyor.

Back