Kafam cok karisik fikir istiyorum..

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
Iyi Aksamlar Hanimlar,
konuya hemen geceyim dün kardesim yazdi bana whats app'ten..dügünümüzde evli ve ayni zamanda arkadasimiz olan sadiclarimiz vardi. Kardesim bana esimin sadicinin ismini sordu bende x ismi ama neden soruyorsun dedim? sonra kardesim faceden bakti abla bu cocukmuydu ben en son 2 sene önce birkere sanki senin dügünde gördügüm ama emin degilim hayal mayal adamin simasini tam hatirlamiyorum ama yabancida gelmedi dedi.. neyse resmi yolladi ve gercekten sadicimizdi. BU arada kizkardesim bekar 20 yasinda ve bu sadic kardesimi tanimiyor tabikide gördüYse dügünde görmüstür o kadar.. neyse kardesim basladi bana :abla hayir ya inanmiyorum saka gibi olamaz ya dedi ve basladi anlatmaya.. kizkardesim dün kizarkadasiyla disarda kahvaltiya gittiler ve orda esimin sadicida vardi arkadaslariyla oturuyordu. Kizkardesim bana: abla arkadasimla gittigimiz yerde oturur oturmaz gözlerini adam bize dikti ve hic üzerimizden ayirmadi bakislari cok igrencti icimize düsecekti resmen arkadasimla kahvaltimizi bile yapamadik cok rahatsiz olduk o sekil yani felan dedi. Hatta bi ara lavaboya gitmis arkadasiyla sadicta ayaga kalkmis sirf onlari görebilmek icin. Kizkardesim tatli biri laf atan felan oluyor ama hic anlatmazdi umursamadigindan.. ama bu normal degildi abla resmen adam gözleriyle sanki bizi taciz etti bunu sana anlatmam gerekiyordu cünkü siz onlari taniyosunuz ve sen o adamin esiyle arkadassin dedi.Bende dedim iyide ablam adam size laf atmadigi veya birsey demedigi sürece ben asla esine birsey diyememki belki sadece capkindir dedim(her ne kadar kendimi kandirmaya calissamda). Bu durum beni cok üzdü kafama cok takildi o adamin esi o kadar dünya tatlilar birisiki anlatamam kayinvalidesini esinin ailesinin gönlünü yapar herkesle iyi gecinir safbiridir.. acaba kocasi onun safligindanmi yararlanmaya calisiyor.. böyle biseyi ben asla arkadasima diyemem cünkü cooooook zor.. Allah korusun yuva bile dagilabilir. Ama buda bir gercekki evli barkli cocuklu bir adam bakislariyla genc kizlari bugün taciz ederse yarin esini aldatirda(Allah muhafaza).... offf offff vicdanim rahat degil ne yapayim

Hmm çok zor bir durum. Valla ne dicemi bilemedim en azından arkadaşınızın ağzını bi arasanız eşi hakkında şüphelendiği bişey var mı diye?

Allah korusun yuva bile dagilabilir. Ama buda bir gercekki evli barkli cocuklu bir adam bakislariyla genc kizlari bugün taciz ederse yarin esini aldatirda(Allah muhafaza).... offf offff vicdanim rahat degil ne yapayim
gerçekten derdiniz bu mu? ne kıymetli yuvalarınız var Allah'ım ya. adam 2 kadını bakışlarıyla rahatsız edecek kadar taciz etmiş, belki fırsatını bulsa sözle taciz edecek belki elle tacize yeltenecekti. belki fırsatını bulsa daha ağır bir eyleme girişecekti ki bir tacizcinin her zaman tecavüzcü olma potansiyeli var ve sizin derdiniz adamın evliliğinin dağılması.
adam kız kardeşinizi taciz etmiş farkında mısınız?
şaka olmalısınız. gerçek olduğunuza inanmak istemiyorum.
aman Allah yuvalarınıza zeval vermesin, evlilikleriniz daim olsun da gerisi tufan değil mi? yazık yazık, adam kız kardeşinizi taciz etmiş, biraz daha hassas olmanızı beklerdim.
dilerim bu saçma sapan çocukça bir şakadır da ben boşuna celallenmiş olurum.

ne bicim bir ifade sakamisinizda ne demek? böyle konunda sakasimi olur ya. Uzaktan davulun sesi hos gelir derlerya anlat demek ne kolay ama öyle olmuyor isteee tabiiki yuvanin yikilmasini istemem sadic onlara cok bakti ve bende belirttim bakislariyla taciz ettigini elbette cok sinirlendim!!! size göre yuvayi dagitmak öyle kolay olabilir ama bana göre asla. Yasamayan bilemez biraz empati kurun kuramiyorsanizda böyle bir uslupla yazmayin bi zahmet.

evet zaten iş bir tek boşanmaya geldiğinde yaşamayan bilmez değil mi? neyi yaşamayan bilmez bu arada? boşanmayı mı? evliliği mi? dünyanın en zor şeyi mi bu? neyi bilmem gerekiyor ki bu konuda?siz benim ne yaşayıp ne yaşamadığımı nerden biliyorsunuz, hayatta başa gelen en korkunç şey yuvanın bozulması mı? tekrar yazıyorum kız kardeşinizin yerini değiştirmesine sebep olacak kadar bakan bir magandadan söz ediyoruz ve siz ama ortada bir evlilik var diyorsunuz.
şu son günlerde hiç tv pc falan açtınız mı? olup bitenlerden haberdar mısınız?
ha yani yuva dağılmasın arkadaşınız bir tacizciyle evli kalsın daha iyi değil mi ne de olsa evli.
adam 2 kadını taciz etmiş siz hala ya aldatırsa yuvası yıkılır diyorsunuz sanki ortadaki bir çapkınlık meselesiymiş gibi adam çapkınlık yapmıyor kardeşinize söylediğinizin aksine ve sizin de farkında olduğunuz gibi. bir kadını rahatsız ediyor. siz kalkmış elin tacizcisinin yuvasını düşünüyorsunuz.
bırakın efendim dağılsın o yuva, adam elin kadınlarını taciz ediyor zaten ne yuvası. ama arkadaşınız aman aksın koksun ama başımda kocam olsun diyenlerdense zaten davul dengi dengine.
o adamın bir çocuğu var, öyle demişsiniz, o çocuğun o babanın yanında güvende olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz. eğer babası yapmaz öyle bir şey diyorsanız, öz babasının tecavüzüne uğrayan çocukların hikayelerini okumanızı tavsiye ederim. o adam yapmaz diyorsanız, kardeşinizi taciz edene kadar böyle birşey yapabileceğini de bilmiyordunuz. yuvayı düşüneceğinize yarın öbür gün o çocuğua bir şey olursa ne olur onu bir düşünmelisiniz bana kalırsa.
bu arada benimle emir kipi kullanarak yazışmazsanız memnun olurum.

Artik es aldatmiyor boyleleri direk tecavuze yelteniyorlar ..valla arkadas kendi kocana soyle omudahale etsin

ailecek bir araya geldiğiniz zaman kız kardeşinizide hepsinden habersiz o ortama sokun adamın bakışları nası olcak gözlemleyin. hala aynıysa eşiniz zaten fark eder ve uyarır ya da siz o yolla kadını uyarabilirsiniz ama kendi görmediğiniz bir şeyi eşinize söylemek gibi bi hata yapmayın

ben size emir tipiyle yazmadim bir zahmet yazdim farkindaysaniz. Durum ciddi bende bunun farkindayim sorunda orda zaten nasil söyleyecegim bunu o arkadasa ya inanmassa? kocasina inanmak isterse kocasi yalanlarsa bu durumu? arada kalmaktanda korkuyorum .. ne bilim kadinin aklinda binbir soru olabilir ben ona söyledikten sonra diye düsünüyorumm.. gercekten bunu söylemek hic sandiginiz gibi kolay degil BENIM icin ama vicdanim söyle diyor...

"Allah korusun" mu ki?
Eğer kardeşinizin algısı doğruysa, adam cidden pasif sapık takılan bi tipse, o yuvayı Allah korumasın kardeşim.
Anlatın eşine, eğer kardeşiniz eminse.

kız kardeşiniz ve arkadaşıyla yüzleştirin gerekiyorsa ama mutlaka bilsin. o evde bir çocuk var. söylemek zordur, tahmin ediyorum. kim arkadaşına senin kocan tacizciyi kolaylıkla söyler ama böyle bir mesele saklanmaz.
3-5 yıl sonra o çocuğun taciz yüzünden kendine bir şey yapmaya çalıştığını öğrenirseniz kendinizi asla affetmezsiniz, yaşanan bir şey bu. bir tanıdığımın başına geldi, belki de bu yüzden bu kadar hassas davrandım, benim örneğimde erkektir genç kız görmüş yapmış bir cahillik dediler adamın oğlu o sıra 8 yaşındaydı, 12 yaşındayken babasının tacizlerinden bıkıp intihar etmeye çalıştı.
hesabını ne kendinize ne o çocuğa ne de o anneye verebilirsiniz.
öncelikle ortada bir yanlış anlama olmadığından emin olun, sonra da adamın eşine durumu açıklayın bana kalırsa.
muhtemelen size inanmayacaktır ama hazırlıklı olun arkadaşlığınızın bitmesine.

evet diyorumya bir taraftan söylemiyim diğer taraftanda vicdanim söylemelisin diyor. Sizinde dediğiniz gibi adam herkese taciz veya tecavüz edebilir sonradan pişman olmamam için söylemem lazım veya eşime anlatıp eşim x arkadaşını korkutup uyarsamı ay bilmiyorum tam bir cıkmazın içindeyim ve ağır bir yük taşıyorum çok dert oldu bu olay içime..ayrica büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum o asla yapmaz dediğim kişilerden hep böyle yamuk şeyler çıkıyor kimseye güvenemem bundan sonra..

Kardeşinizden daha mı önemli.Şahsen benim kardeşime yapılsa yakarım ortalığı .Bırakın başkalarını düşünmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…