- 17 Şubat 2020
- 6
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Prensannesi96
-
Aslında güzel fikir ama inanın misafir odamı yerlestirince tv yeri kalmıyor masamı ve berjerlerimi bile bir koridor var oraya koyucam.Küçük ev iyidir. Kolay temizlenir, kolay düzenlenir, kolay ısınır.
Ben yerinizde olsam oturma odası yapmazdım. Üç kişilik ailesiniz, gerek var mı oturma odasına?
yapın en küçük odayı giyinme odası, yatak odasına da rahat rahat yerleşin. Hem ütüydü çamaşırdı göz önünde olmaz mis gibi. Oturma odası takımı masrafından da kurtulursunuz.
Aslında güzel fikir ama inanın misafir odamı yerlestirince tv yeri kalmıyor masamı ve berjerlerimi bile bir koridor var oraya koyucam.
Berjerlerim balkona sigmaz koridorumda bi pencere var onun yanina koyup ortasina sehpa alimayi düşündüm bendeberjerleri varsa balkona atın. Ortaya bir küçük sehpa ya da fiskos. Mis gibi karı koca kahve keyfi yaparken bahçede oynayan oğlanı izlemelik.
Tabi siz bilirsiniz yine en iyisini, evi siz gördünüz, eşyalarınızı falan siz daha iyi bilirsiniz ama bence misafire göre değil kendi rahatınıza göre döşenmeli evler.
İnanın buradan taşınmama okadar seviniyorum ki hatta esim ilk ev bulduğunu söyleyince sevincten ciglik attım o dereceEv eşya bir şekilde hallolur siz huzurlu olun yeter. Ne güzel kurtulmuşsunuz o dengesiz adamdan sevinin bence. Azıcık aşım kaygısız başım de geç bence. Allaha havale et onlarıda. Yavaş yavaş kurarsın yeni düzenini bi şekilde inşallah.
Burdada zaten apartmanda oturuyoruz. Orada sadece üstümüz olucak ve onlar zaten bahceye bakmıyorlar dediğiniz gibi evet huzurum olucak en azindan bi yerlessem cok iyi olucak cok rahatlicam. Bide sizce duvar kağıdı kalabalik gösterir mi acaba. Tv unitesi almayi dusunmuyorum duvara montalicam o duvara almayi dusunuyorumHuzurunuz olsun bence boşverin gerisi olur gider. Ama anladigim kadarıyla müstakil ev esinizle özel hayatiniz biraz sınırlı olacaktır. Bir de eski evin temizliği de zor olur. Esyayı da yeni alacakmissiniz zaten o konuda da sıkıntı yok. Bence artıları daha fazla
Desenli bir sey alırsanız gösterir. Sade alırsanız ferah gösterir aksine rengine ve desenine bağlıBurdada zaten apartmanda oturuyoruz. Orada sadece üstümüz olucak ve onlar zaten bahceye bakmıyorlar dediğiniz gibi evet huzurum olucak en azindan bi yerlessem cok iyi olucak cok rahatlicam. Bide sizce duvar kağıdı kalabalik gösterir mi acaba. Tv unitesi almayi dusunmuyorum duvara montalicam o duvara almayi dusunuyorum
Bende öyle yapmayi dusunuyom kose koltuk ve duvara montalanmis tv ama orasi kotu durmasin diye duvar kağıdı istemistim. Belki olursa tv nin altina bi raf yaptiririmBen senın yerınde olsam oturma odasına köşe takımı alırım yerden tasarruf sağlarsın, tv ünitesini boşver kalabalık buluyorum ben duvar kağıdı işinede çok girme derim sadelik her zaman iyidir duvar kağıdı yerine tv monte edeceğiniz duvarı diğer duvarlardan farklı açık bir renge boyatın derim. Beyaz renk her zaman idealdir, açık gri olabilir, şampanya rengi olabilir vs. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?