Kafam çok karışık bakar mısınız

Prensannesi96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
6
6
28
Arkadaşlar telefondan giriyorum yazım yanlışı olursa lütfen kusura bakmayın. Evli 1 çocuk annesiyim. Ilk evlemdigim sira altinlarimi k.p ve k.v benim haberim yokken bozdurdular. ( Onların kasası vardı oraya koymustum, o aralar melek gibilerdi guvendim) Neyse ev alındı kp ustune yapti tabi. He simdi diceksiniz ki adam o kadar da para vermis bi altinla ev mi alinir diye, esim her ay 4.5 milyar verdi onlara o ara durumumuz cok iyidi. Esim de istemiyordu babasini pek sevmez. Kucuklugunden beri iskence cektirmis resmen. Sasede bi olay anlatayim anlarsiniz zaten. Esimle tartismislar bekarken, gitcem yeter demis esimde, kp de bıçakla bacagina saplamis. Kv esinin başı yanmasin diyede kimseye soylememis sadece sarmış. Zaten esim o acıyla bayılmış. Psikolojisi bozuk bir insan psikeatriye gitmeyi kabul etmiyor..Sigara içen bir insanim ona kadar karışıyor. Bakkala gitmemi sigara almami istemiyormuş, kac kere yol ortasinda bagirdi bana. En sonunda da bakkaldan cikarken beni gordu bana adi șere**iz dedi hatta bakkaldaki amca cikti bakti rezil oldum. 1 sene öncede bıçakla herkesi kovaladı orsya girmicem. Velahasil kelam çok şükür taşınıyoruz. Kiralik ama olsun rahat olucam en azindan. Bi ev buldu esim bahçesi cok güzel oglum çıkıp oynayabilir bi tane de kedi var gorseniz okadar tatli ki oglum gördü hatta hep onla oynadi, bir tane arka bahcesi var orada istediğin gibi kullanabilirsinz dedi. Kucuk bir alan var biseyler ekebilirim, hatta tavuk bile var yumurtasindan yedirirsin çocuğa organik dediler, üst komşumu da çok sevdim cok tatli. Ama ev cok esi mutfak dolabi banyo ve tuvaleti yapilmis, kapıları boyatmslar. Ama kapilar cok eski hatta kapanmiyor, odalari da cok küçük. Mutfagimdaki ne masam sigar nede firin olarak ayirdiklari bolmeye firinim. (2cm daha buyuk benim firinim, esim ben hallederim diyo) yatak odam cok biçimsiz bir tane gomme dolap yapmislar çekmeceler zor açılıyor napayim sasirdim kaldim. Esimde bahceli bir ev istiyor hayali o zaten cok sever hatta ilk gordugunde heyecanla gitmiş insallah tutarim demis. Onu kırmak üzmek istemiyorum. Esime de dedim cok küçük sıkış tekis olur dedim ona gore dizeriz dedi. Benim misafir oda takimim büyük bi sekilde yaparim 1 hali 2 perde eksiğim var. Oturma odasi yatak odasi ve çocuk odasi yeni alicam siz olsaniz napardiniz. Uzun yazdim kusura bakmayın yorumlariniz icin şimdiden teşekkür ederim.

Küçük ev iyidir. Kolay temizlenir, kolay düzenlenir, kolay ısınır.
Ben yerinizde olsam oturma odası yapmazdım. Üç kişilik ailesiniz, gerek var mı oturma odasına?
yapın en küçük odayı giyinme odası, yatak odasına da rahat rahat yerleşin. Hem ütüydü çamaşırdı göz önünde olmaz mis gibi. Oturma odası takımı masrafından da kurtulursunuz.

Küçük ev iyidir. Kolay temizlenir, kolay düzenlenir, kolay ısınır.
Ben yerinizde olsam oturma odası yapmazdım. Üç kişilik ailesiniz, gerek var mı oturma odasına?
yapın en küçük odayı giyinme odası, yatak odasına da rahat rahat yerleşin. Hem ütüydü çamaşırdı göz önünde olmaz mis gibi. Oturma odası takımı masrafından da kurtulursunuz.
Aslında güzel fikir ama inanın misafir odamı yerlestirince tv yeri kalmıyor masamı ve berjerlerimi bile bir koridor var oraya koyucam.

Aslında güzel fikir ama inanın misafir odamı yerlestirince tv yeri kalmıyor masamı ve berjerlerimi bile bir koridor var oraya koyucam.

berjerleri varsa balkona atın. Ortaya bir küçük sehpa ya da fiskos. Mis gibi karı koca kahve keyfi yaparken bahçede oynayan oğlanı izlemelik.
Tabi siz bilirsiniz yine en iyisini, evi siz gördünüz, eşyalarınızı falan siz daha iyi bilirsiniz ama bence misafire göre değil kendi rahatınıza göre döşenmeli evler.

berjerleri varsa balkona atın. Ortaya bir küçük sehpa ya da fiskos. Mis gibi karı koca kahve keyfi yaparken bahçede oynayan oğlanı izlemelik.
Tabi siz bilirsiniz yine en iyisini, evi siz gördünüz, eşyalarınızı falan siz daha iyi bilirsiniz ama bence misafire göre değil kendi rahatınıza göre döşenmeli evler.
Berjerlerim balkona sigmaz koridorumda bi pencere var onun yanina koyup ortasina sehpa alimayi düşündüm bende

Ev eşya bir şekilde hallolur siz huzurlu olun yeter. Ne güzel kurtulmuşsunuz o dengesiz adamdan sevinin bence. Azıcık aşım kaygısız başım de geç bence. Allaha havale et onlarıda. Yavaş yavaş kurarsın yeni düzenini bi şekilde inşallah.

Ev eşya bir şekilde hallolur siz huzurlu olun yeter. Ne güzel kurtulmuşsunuz o dengesiz adamdan sevinin bence. Azıcık aşım kaygısız başım de geç bence. Allaha havale et onlarıda. Yavaş yavaş kurarsın yeni düzenini bi şekilde inşallah.
İnanın buradan taşınmama okadar seviniyorum ki hatta esim ilk ev bulduğunu söyleyince sevincten ciglik attım o derece

Huzurunuz olsun bence boşverin gerisi olur gider. Ama anladigim kadarıyla müstakil ev esinizle özel hayatiniz biraz sınırlı olacaktır. Bir de eski evin temizliği de zor olur. Esyayı da yeni alacakmissiniz zaten o konuda da sıkıntı yok. Bence artıları daha fazla

Huzurunuz olsun bence boşverin gerisi olur gider. Ama anladigim kadarıyla müstakil ev esinizle özel hayatiniz biraz sınırlı olacaktır. Bir de eski evin temizliği de zor olur. Esyayı da yeni alacakmissiniz zaten o konuda da sıkıntı yok. Bence artıları daha fazla
Burdada zaten apartmanda oturuyoruz. Orada sadece üstümüz olucak ve onlar zaten bahceye bakmıyorlar dediğiniz gibi evet huzurum olucak en azindan bi yerlessem cok iyi olucak cok rahatlicam. Bide sizce duvar kağıdı kalabalik gösterir mi acaba. Tv unitesi almayi dusunmuyorum duvara montalicam o duvara almayi dusunuyorum

Burdada zaten apartmanda oturuyoruz. Orada sadece üstümüz olucak ve onlar zaten bahceye bakmıyorlar dediğiniz gibi evet huzurum olucak en azindan bi yerlessem cok iyi olucak cok rahatlicam. Bide sizce duvar kağıdı kalabalik gösterir mi acaba. Tv unitesi almayi dusunmuyorum duvara montalicam o duvara almayi dusunuyorum
Desenli bir sey alırsanız gösterir. Sade alırsanız ferah gösterir aksine rengine ve desenine bağlı

Ben senın yerınde olsam oturma odasına köşe takımı alırım yerden tasarruf sağlarsın, tv ünitesini boşver kalabalık buluyorum ben duvar kağıdı işinede çok girme derim sadelik her zaman iyidir duvar kağıdı yerine tv monte edeceğiniz duvarı diğer duvarlardan farklı açık bir renge boyatın derim. Beyaz renk her zaman idealdir, açık gri olabilir, şampanya rengi olabilir vs. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum✋🏻😇

Konu aslında çok ilgi çekici alınmayın ama neden herşeyi sahiplenir şekilde yazıyorsunuz salonum fırınım misafir odam diye okurken gözlerim kanadı resmen.

Böyle bir aileden eşiniz iyi çıkmış. Canınızı sıkmayın, yavaş yavaş halledersiniz. Balkonu kapatır olmadı orayı oda gibi kullanırsınız.

Ben senın yerınde olsam oturma odasına köşe takımı alırım yerden tasarruf sağlarsın, tv ünitesini boşver kalabalık buluyorum ben duvar kağıdı işinede çok girme derim sadelik her zaman iyidir duvar kağıdı yerine tv monte edeceğiniz duvarı diğer duvarlardan farklı açık bir renge boyatın derim. Beyaz renk her zaman idealdir, açık gri olabilir, şampanya rengi olabilir vs. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum✋🏻😇
Bende öyle yapmayi dusunuyom kose koltuk ve duvara montalanmis tv ama orasi kotu durmasin diye duvar kağıdı istemistim. Belki olursa tv nin altina bi raf yaptiririm

X