- 8 Kasım 2012
- 80
- 0
-
- Konu Sahibi DenizlininDeniziCB
syoss un rengı hosuma gıttı hem dırek turuncu gıbı deıl yavas yavas gozun alıssın sonucta ıddalı bır renk canım
istedigin rengi elde etmen cok dusuk bi ihtimal canim.kuaforler bile tutturamio.bence sen riske hic girme.iyi bi kuafore yaptir bence.yoksa sacin cok kotu olabilir.sen o renkleri direk uygulayamazsin.en azindan palettenin falan yogun acicisi var ilk onunla sacini acip ertesi gun istedigin rengi ustune uygulayabilirsin.
sacinda iki ayri renk var ki ikisi birbirinden tamamen farkli renkler.bu yuzden sen hangi renge boyarsan boya ton farki ortaya cikar.ayrica bu karamel vs gibi renkler hic bi zaman kutunun ustundeki renk gibi tutmaz saca.sacim yipranmasin diyosan koyu renk dusunmelisin.kahverengi falan gibi canim.
tatlim sen boya hakkinda hic bise bilmiosun sanirim.saci boyadiktan sonra hic bir zaman boya akip da eski sac rengin gelmez tekrar.o mavi akinca cok igrenc bir renk kalcak bu bir.ikincisi bu saca karamel falan tutmaz.sen ya koyu kahveye ya da siyaha boyaman lazim bence.fazla oynama sacinla bence yanar yani.
Açtığın başlıkta kolestonun gizemli kahvesinden bahsetmişin canım.Ben kullanmıştım o rengi çok da güzeldi.Kızıl yansımalı açık bi renk çıkıyo. Daha da açığını istersen içine 9.0 sarı karıştırabilirsin mesela=)
oksidasyonda oran sabittir boyaya 4 şişe de koysan onun oranı 20 volümse gene 20 volumdur. yani atıyorum 4 şişe %20 koymak demek %80 volum demek değildir. onun dışında 40 volum bile çok yüksektir. sakın 40 volumu deneme :)
o değilde saçına düze fön çeksen belki daha güzel durucak. merak ettim.