kafam çok karıışık çok kötüyüm :(

selwer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
23
-1
arkadaslar mrb ben 22 yaşındayım daha 2 aylık evliyim kanamam 13 ekimde gelmesi gerekiyordu bugün 24 gün geciktim ekimin sonuna doğru kanda test yaptırdım sonuç:0,21 idi ama doktor % 90 hamilesin testi 10 gün sonra tekrar la dedi bende 4 aralıkta tekrarladım test sonucum kanda gebelik testi :33,88 bide yanında yukarı dogru ok işareti vardı doktor hamile oldugumu söyledi ama daha yeni oldugunu nasıl oluyor daha bir haaftalık bile değil ama kanamam 24 gündür gelmiyor kafam çok karıştı:KK43:(((

Son düzenleme:
Geç yerleşme olabilir. Doktor nasıl o kadar emin konuştu? Ultrasonla mı baktı? geç yumurtlama ve geç yerleşme olmuş olabilir. Kan testini tekrarla. Normal bir hamilelikte kan değerin 2 günde iki katına çıkar. Yani 4 aralıkta 34se 6 aralıkta 68, 8 aralıkta yani yarın 132 çıkmalı. Sonucun böyleyse tamamdır hamilesin. ınşallah sağlıklı bir hamileliktir. Allah yardımcın olsun.

doktora adetimin geciktigini söyledim oda hamile olabilirsin dedi bende 0,21 olan test sonucunu gösterdim belli olmaz dedi sen 15sine kadar bekle dedi bende dayanamayıp erken den yaptım yani 4de oda test 33,88 cıktı yarın bidaha gidecegim :) doktor hamile oldugumu daha yeni oldugunu söyledi eger dediniz gibi test 2 katına cıkarsa sağlıklı olarak hamileyim dimi ama simdi cıkmassa değilmiyim hamile anlamadım

Canım katlamışsa değerin sağlılı bir hamileliktir, tutunmuştur bebişin. Hamileliklerin yüzde 50sinde ilk başta tutunma oluyor ama sonra bebekteki anomalilerden erken düşük veya kimyasal gebelik denen durum oluyor. O zaman değer katlamıyor. Zamanla düşüyor ve regl oluyorsun. O da Allah'ın bir lütfu çünkü bu erken düşüklerin çoğu hamilelik sağlıksız olduğu için. Sen bunları düşünme inşallah katlamıştır ve pek yakında da kalp atışlarını duyarsın.

X