Kafam çok dağınık. Bütün gün boş boş oturuyorum. Nerden başlayacağımı bilemiyorum...

esiinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
24
6
Arkadaşlar üniversite son sınifim. Bu dönem çok bos geçiyor. Ama bir şeyler yapmak istiyorum. Derslerden çok uzağım. Kendimi geliştirmek istiyorum alanımda. Ama her sabah uyandigimda yataga yapışıp kaliyorum. Bir türlü kalkmiyorum. Sorumluluklarim arttikça daha da kaçıyorum. Ders calışamıyorum. Akşama kadar yataktayım. Mezun olduktan sonra ne yapacağım belirsiz. Kafam çok karışık dağınık. Bir de okb hastasiyim. Yurtta kaliyorum. Sürekli ellerimi yikiyorum takıntı bu bende. Takıntılarım da benim vaktimi alıyor. Ya artık meslegimde alanimda kendimi gelistireyim diyorum ama yaptıgım hic bir şey yok. Tez yazıcam ona bile adam akılli baslamadım. Nasıl baslarım? Plan yapamıyorum. Yapsam da uygulayamıyorum.

Bölüm ne? Köklü ani değişiklikten ziyade küçük küçük başla. Milimlik değişimler büyük sonuçlara döner

Bu şekilde daha da mutsuz oluyorsun sabah kalk bir kahve müzik ve kafanda günlük yapacaklarının planını kur buna tamamen uymak zorunda da değilsin ama en azından birkaç adımı yaptığın zaman verdiği mutluluk çok güzel.
günlük rutinleri yapabildikten sonra daha büyük planlar .
Bölümünle ilgili ne düşünüyorsun iş imkanı nedir kpss mi özel de mi çalışılacak

X