Bu testler turkıyede yok yurt dışında yaşıyorum ilk 10 daMerhaba 2ci çizgi kaçınca dakika da çıktı bu gebelik testinden hiç kullanmadım doğruluk payı ile ilgili bişey diyemicem.
Bence var gibi bu testen başka gebelik testi yaptınız mı ? Çünkü bizde arkadaşıma gebelik testi yaptığımız da ilk böyle silik çıktı 2 sonra tekrarladı çıkmadı hatta ertesi günde reglisi 2 gün geçtiği için kan verdi gebe oşduğunu öğrendik inşallah istiyorsanız sizde gebesinizdirBu testler turkıyede yok yurt dışında yaşıyorum ilk 10 da
Aynı Marka 3 gebelik testi 3 de pozıtıf ama bilmiyorum.Bence var gibi bu testen başka gebelik testi yaptınız mı ?
İnşallah canım ya yarın farklı bir markayla yapimBence var gibi bu testen başka gebelik testi yaptınız mı ? Çünkü bizde arkadaşıma gebelik testi yaptığımız da ilk böyle silik çıktı 2 sonra tekrarladı çıkmadı hatta ertesi günde reglisi 2 gün geçtiği için kan verdi gebe oşduğunu öğrendik inşallah istiyorsanız sizde gebesinizdir
Bence gebelik var istiyorsanız rabbim kucağınızı da doldursunAynı Marka 3 gebelik testi 3 de pozıtıf ama bilmiyorum.
Yapın ama en kesini kan bende yarın kan verdirmeye gideceğimİnşallah canım ya yarın farklı bir markayla yapim
Amin inşşalah canım ya belirtilerim var çünkü Allah hayırlısını nasıp etsin sen hamile misin belirtilerin falan var mıBence gebelik var istiyorsanız rabbim kucağınızı da doldursun
Ya da direk kan vermek testlerle kafayı bozdumYapın ama en kesini kan bende yarın kan verdirmeye gideceğim
Bende henüz bilmiyorum belirti yaşadım ara ara hala oluyor ilk test yaptığım da silik çıktı 2ci testi de regli olmadan 1 gün öncesi yaptım o daha silik çıktı reglim 2 gün geçikti yarın ile 3 gün geçikme olacak kan vericem bakalımAmin inşşalah canım ya belirtilerim var çünkü Allah hayırlısını nasıp etsin sen hamile misin belirtilerin falan var mı
Evet bencede iyi anlıyorum sizi gebelik isteyen her kadın yapıyor bunu ama daha çok strese giriyoruz çünkü şimdiki idrar testlerinin gerçekten bi mağnası kalmadı insan hep araf'da kalıyorYa da direk kan vermek testlerle kafayı bozdum
Aynen öyle canım en iyisi kan vermek hakkımızda hayırlısı olsun inşEvet bencede iyi anlıyorum sizi gebelik isteyen her kadın yapıyor bunu ama daha çok strese giriyoruz çünkü şimdiki idrar testlerinin gerçekten bi mağnası kalmadı insan hep araf'da kalıyor
Belirtilerin neler ?Bende henüz bilmiyorum belirti yaşadım ara ara hala oluyor ilk test yaptığım da silik çıktı 2ci testi de regli olmadan 1 gün öncesi yaptım o daha silik çıktı reglim 2 gün geçikti yarın ile 3 gün geçikme olacak kan vericem bakalım
Benim kasığım da ağrı batma oldu sol kasığımda karıncalanma sık idrara gitme miğde yanması yaşadım bide ben sırtım omuzlarımda ağrı var bide sol bacak ağrısı oldu bi kaç gün şimdi geçti gögüslerde acı hassasiyet kasık batması devam bugün öğlenden sonra çok az damla gibi pembe kanama oldu devamı gelmedi bi ishal oluyorum bi kabız bide 2 gündür yorgun hissediyorum gün için 1 saat uyuyorum regli geçikmesi bakalım bu ay reglisi geciken çok kadın gördüm inşallah biz hamile olanlardanızdır aminBelirtilerin neler ?
Bu 2 yaptığım gebelik testiBenim kasığım da ağrı batma oldu sol kasığımda karıncalanma sık idrara gitme miğde yanması yaşadım bide ben sırtım omuzlarımda ağrı var bide sol bacak ağrısı oldu bi kaç gün şimdi geçti gögüslerde acı hassasiyet kasık batması devam bugün öğlenden sonra çok az damla gibi pembe kanama oldu devamı gelmedi bi ishal oluyorum bi kabız bide 2 gündür yorgun hissediyorum gün için 1 saat uyuyorum regli geçikmesi bakalım bu ay reglisi geciken çok kadın gördüm inşallah biz hamile olanlardanızdır amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?