Kafam arttık çok karışıktı

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
284
87
13
24
Kızlar herkese merhaba 18 i yada 21 inde adet görüyorum ama hala olmadım ateş baş ağrısı bel ağrısı sağ kaşık batması miğde bulantısı kusma ishal hepsi mevcut ama ayağa kalkamıyorum kan vermek için evde test yapmıştım böyle çıktı 3 gün önce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_1264.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1263.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba 2ci çizgi kaçınca dakika da çıktı bu gebelik testinden hiç kullanmadım doğruluk payı ile ilgili bişey diyemicem.

Bu testler turkıyede yok yurt dışında yaşıyorum ilk 10 da
Bence var gibi bu testen başka gebelik testi yaptınız mı ? Çünkü bizde arkadaşıma gebelik testi yaptığımız da ilk böyle silik çıktı 2 sonra tekrarladı çıkmadı hatta ertesi günde reglisi 2 gün geçtiği için kan verdi gebe oşduğunu öğrendik inşallah istiyorsanız sizde gebesinizdir

Eklentiler

• FE92DE44-257E-4298-9FE9-C68C2E684B19.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_1192.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_1191.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 22
İnşallah canım ya yarın farklı bir markayla yapim

Amin inşşalah canım ya belirtilerim var çünkü Allah hayırlısını nasıp etsin sen hamile misin belirtilerin falan var mı
Bende henüz bilmiyorum belirti yaşadım ara ara hala oluyor ilk test yaptığım da silik çıktı 2ci testi de regli olmadan 1 gün öncesi yaptım o daha silik çıktı reglim 2 gün geçikti yarın ile 3 gün geçikme olacak kan vericem bakalım

Ya da direk kan vermek testlerle kafayı bozdum
Evet bencede iyi anlıyorum sizi gebelik isteyen her kadın yapıyor bunu ama daha çok strese giriyoruz çünkü şimdiki idrar testlerinin gerçekten bi mağnası kalmadı insan hep araf'da kalıyor

Evet bencede iyi anlıyorum sizi gebelik isteyen her kadın yapıyor bunu ama daha çok strese giriyoruz çünkü şimdiki idrar testlerinin gerçekten bi mağnası kalmadı insan hep araf'da kalıyor
Aynen öyle canım en iyisi kan vermek hakkımızda hayırlısı olsun inş

Belirtilerin neler ?

Belirtilerin neler ?
Benim kasığım da ağrı batma oldu sol kasığımda karıncalanma sık idrara gitme miğde yanması yaşadım bide ben sırtım omuzlarımda ağrı var bide sol bacak ağrısı oldu bi kaç gün şimdi geçti gögüslerde acı hassasiyet kasık batması devam bugün öğlenden sonra çok az damla gibi pembe kanama oldu devamı gelmedi bi ishal oluyorum bi kabız bide 2 gündür yorgun hissediyorum gün için 1 saat uyuyorum regli geçikmesi bakalım bu ay reglisi geciken çok kadın gördüm inşallah biz hamile olanlardanızdır amin

Bu 2 yaptığım gebelik testi

Eklentiler

• 1000030497.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…