• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafam allak bullak. yardım edermisiniz kızlar?

drygs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.569
956
133
kızlar son zamanlarda kanlı akıntım oldu. bir de kontrol amaçlı kadın hastalıklarına gittim. muayene de kist olduğu söylendi. bir de polip olabilir duvarlar düzensiz dedi. haftaya bazı malzemeler isteyerek gelmemi istedi. malzemeleri aldım gitim ancak akıntım baya çoğaldı o ara. adet başlangıcı gibi. ama bir kaç gündür böyle olmasına rağmen devamı sökmüyor ve daha zamanı da var. zaten zaman zaman böyle ara akıntılar da olduğundan ben adet gibi hissetmedim. ancak doktor sulu ultrason yapamadı kanlı olduğu için. kan tahlili olarak sadece isteye isteye hamilelik testi istemiş. hamile değilmişim zaten korunuyordum öyle bi beklentim yoktu. neden sadece onu istedi ki. daha bir sürü kadınlık hormonu yok mu görünce çok kızdım doktora zaten. bi tüp kanı gereksiz yere verdim.
bunlarn dışında smearim de ne olduğu belli olmayan birşeyler çıkmış. fitil ve antibiyotik verdi kullan bir ay sonra gel dedi. ancak fitil adet döneminde kulanılmıyormuş. şimdi ben başlayım mı ilaca başlamayım mı? antibiyotik ile fitil aynı anda mı kullanılmalı. antibiyotiğe başlasam, fitili de kanama durunca yapsam. ancak bu sefer hangi tarihe göre doktora yeniden gideceğimi bilemiyorum. böyle bir sorun yaşayan? etrafından duyan oldu mu arkadaşlar.

arkadaşlar kanamaların devamı geldi. adet oldum bugun. biraz kafamın karışıklığı da gitti. ilaçları da adet bitimine erteledim. ancak ileri tetkiklere devam etmeliyim sanırım.. kimse yazmadığına göre pek bu şekilde karşılaşmamışsınız. ama gördüğüm kadarıya çok fazla kanı akıntısı olan, ara kanaması olan bayan var. ancak benim sinirimi bozan kadın hastalıkları doktorunun sadece hamilelik testine bakması normal mi üstelik hormon bozukluğundan şüpheleniyor. yine de detaylı göreyim eğer polip değilse hormon tedavisine başlıycağım diyor. benim durumun netleşmesi ancak 40 50 günü bulacak. umarım hiç önemli önemsiz birşey yoktur. hepinize acil şifalar.

biraz karışık geldi doktorun tedavi şekli ama bildiği vardır mutlaka başka bi doktora daha görün istersen ama hiç böyle bi durumla karşılaşmadım çokda duymadım ...

Canım ilk defa senden duyuyorum böyle bişeyi başka bi doktora daha görün derim

Back