Gebeliğe Hazırlık Kafalar karışık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizim2503

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2020
456
323
53
31
Arkadaşlar merhaba kafam aşırı derecede karıştı yarım eder misiniz?
Normalde adetlerim çok duzenliydi son 2 aya kadar 2 aydır 30-35 gün olmaya başladı ilk ay şehir dışına gittiğim için hava degisiminden diye düşündüm geçen ay da aynı şekil olunca doktora gittim gittiğim doktor kendi dokturjm değildi kist olduğunu söyledi 3.5 mm ameliyat ile alınması lazım felan dedi kist testi yaptı sonrasından Yasmin doğum kontrol hapı ile folik asit verdi ve biraz çelişkili konuştu bende açıkçası bu ay da aynı şekilde olursa kendi doktorumdan randevu bulabilirsem ona gidim diye içmedim çünkü doktor baya bı kafamı karıştırdı benim
Bugün 2 gün oldu adetim geçeli yine dün sabah akşam ve bu sabah test yaptım hepsi aynı marka ve bu şekilde sizce ne yapmalıyım

Eklentiler

• IMG20201228055950.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG20201226135228.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG20201227195414.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 56
En son kendi dr.una ne zaman gitmistin?acaba 2aydami olustuki 3,5 mm kist? Kendi dr.nden randevu alamasanda farkli bir dr.yede gòrùn istersen, bakalim oda 3,5 mm Kist gorup ameliyat diyecek mi? Bende olsam kullanmazdim haplari hemen, bence dogru yapmissin.

Kendi doktoruma Mayıs da gitmiştim karnımda bebeğim i kaybetmiştim kürtaj olmuştum kürtaj sonrası kontrol için gitmiştim ve tertemiz hiç bir sorun hiç bir şey yok rahimde demisti

Kendi doktoruma Mayıs da gitmiştim karnımda bebeğim i kaybetmiştim kürtaj olmuştum kürtaj sonrası kontrol için gitmiştim ve tertemiz hiç bir sorun hiç bir şey yok rahimde demisti
(Bnde Martta yasadim kurtaj.Kalbi durmustu karnimda.)Bnce baska bir dr ye daha gorun derim .3, 5 mm ameliyat icin cok kucuk bnce olustuysa bile mayis dan bugune.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…