33 haftalık doğmuş bebeğim şuanda 4 aylık düzeltilmiş 2 bucuk aylık kafasını tutamıyor yani kucagımda filan tutuyor ama ellerinden tutup kaldırdıgımda kafası geriye doğru oluyor bu normal mi basıyor aguluyor guluyor oyun halısında oyuncaklarına vuruyor filan ama kalkmak ıstedımı totosunu kaldırmaya calısıyor kafa konusunda iyi değil
33 haftalık doğmuş bebeğim şuanda 4 aylık düzeltilmiş 2 bucuk aylık kafasını tutamıyor yani kucagımda filan tutuyor ama ellerinden tutup kaldırdıgımda kafası geriye doğru oluyor bu normal mi basıyor aguluyor guluyor oyun halısında oyuncaklarına vuruyor filan ama kalkmak ıstedımı totosunu kaldırmaya calısıyor kafa konusunda iyi değil
Benim bebeğim de 36 artı 4 günlük doğdu. Biz de aynı sorunu yaşadık basma refleksi ve başını tutması zayıftı. 5 aylık şu an bu ay daha iyi. Dr başta bizi korkuttu bıngıldağı da olması gerekenden açık dedi. Motor gelişimi zayıf dedi. Takip edeceğiz dedi. çünkü 4 haftaya yakın erken doğdu dedi. Hatta takip edelim düzelmezse birkaç aya kadar , kafasından tomografi dedi. Korktuk şükür bu ay daha iyi. Bence sizin de normal nihayetinde epey erken doğmuş...
Her bebek bir olmuyor. 31+5 doğan oğlum uzunca bi süre dediğin gibiydi. 34. Haftada doğan bazen daha net tutabiliyor. Şuam 2,5 aylık. Büyük oğlumun 7 aylık resimleri var yüz üstü yatırınca başını çok az kaldırmış ve yüzündeki ifade çok zorlandığını gösteriyor. Zaman geçince unutmuşuz.
benim kızımda 36+0 doğdu ve şu an tam 3 ayını doldurdu kızımda henüz başını tutamıyor yalnızca dik tuttuğumda başını dik tutabiliyor ama annem 6 aylık olana kadar tutamaz diyo
Benim kizim 27hf dogdu suan 25 aylik ahhhhh neler yasadim neler vakti geldimi hersey duzelio kizlar.. sizinkiler 4hf erken benimki 13:))))) dusunun yani ama ne olursa olsun norolojik takibini aksatmayin..
Benim kizim 27hf dogdu suan 25 aylik ahhhhh neler yasadim neler vakti geldimi hersey duzelio kizlar.. sizinkiler 4hf erken benimki 13:))))) dusunun yani ama ne olursa olsun norolojik takibini aksatmayin..
benim bebeğimde 25 haftalık doğdu şu an düzeltilmiş 8 buçuk aylık ama göz takibi yok oturamıyor kafasını hiç tutamıyor sizinkinin gelişimi nasıl oldu acabaa anlatrmısınız ..