geceleri yatirirken bi gun sag tarafina bi gun sol tarafina yatirinmerhaba arkadaşlar 3 ay 10 günlük bebeğim var. bilmediğimden tabi hep sağına yattığından bebeğimin kafasının sağ arkası düzleşmiş. doktor düz kafa yastığı kullan dedi. bu yastıktan aldım ama gece kafası düşüyor ve boynu bükük kaldığı için yastığı gündüzleri kullanıyorum. gece uyurken başını sola çeviriyorum. gündüz de hiç sağ tarafına yatmasına izin vermiyorum. 1 hafta oldu bu şekilde. düzelir mi acaba ne zaman düzelir? o düzlük bombeleşir mi kendiliğinden
Bu yastığı vs hic duymadım ayrica 2 yasina kadat bebekleri yastıksız yatirmazlar mimerhaba arkadaşlar 3 ay 10 günlük bebeğim var. bilmediğimden tabi hep sağına yattığından bebeğimin kafasının sağ arkası düzleşmiş. doktor düz kafa yastığı kullan dedi. bu yastıktan aldım ama gece kafası düşüyor ve boynu bükük kaldığı için yastığı gündüzleri kullanıyorum. gece uyurken başını sola çeviriyorum. gündüz de hiç sağ tarafına yatmasına izin vermiyorum. 1 hafta oldu bu şekilde. düzelir mi acaba ne zaman düzelir? o düzlük bombeleşir mi kendiliğinden
Merhaba, benim kızımın da kafasının arkası hep aynı tarafa yatırmaktan şekil değiştirmişti.(gece yüzü bize dönük olacak şekilde yatırdığım için hep öyle olmuştu) beni de baya korkutan oldu kafası yamuk kalacak diye ama şuanda 5 buçuk aylık oldu ve kafa şekli kendiliğinden düzeldi herhangi bir anormallik kalmadı. Artık kendisi nasıl isterse o tarafa dönerek yatıyor zaten:)merhaba arkadaşlar 3 ay 10 günlük bebeğim var. bilmediğimden tabi hep sağına yattığından bebeğimin kafasının sağ arkası düzleşmiş. doktor düz kafa yastığı kullan dedi. bu yastıktan aldım ama gece kafası düşüyor ve boynu bükük kaldığı için yastığı gündüzleri kullanıyorum. gece uyurken başını sola çeviriyorum. gündüz de hiç sağ tarafına yatmasına izin vermiyorum. 1 hafta oldu bu şekilde. düzelir mi acaba ne zaman düzelir? o düzlük bombeleşir mi kendiliğinden
Merhaba, benim kızımın da kafasının arkası hep aynı tarafa yatırmaktan şekil değiştirmişti.(gece yüzü bize dönük olacak şekilde yatırdığım için hep öyle olmuştu) beni de baya korkutan oldu kafası yamuk kalacak diye ama şuanda 5 buçuk aylık oldu ve kafa şekli kendiliğinden düzeldi herhangi bir anormallik kalmadı. Artık kendisi nasıl isterse o tarafa dönerek yatıyor zaten:)
Basligi okudugumda cok korktum anne karnında bisey tespit ettiler sandim vallahi. Benim oglum tam 9 ay ekmek gibi asla saga sola donmede duz yatti ve kafasi duzdu sonra donmeye baslayinca duzeldi simdi gayet toparlak bi kafasi var. Dert etmeyin bebek nasil rahat ediyorsa o sekli kendi belirliyor zaten
beni de korkuttular erkek çocuğu kafası yamuk kalıcak diye. sola yatsın diye zorlayıp duruyorum yapmayım o zaman kendiliğinden düzeliyor madem
Benim oğlumunda bir tarafı daha düzdü, zamanla düzeldi. Saçları da gürleşince hala varsa da hiç belli olmuyor.Merhabalar düzeldi mi oğlunuzun kafası bizdede var sorun 6aylık şu an öneriniz var mı? Doktorlarda öyle diyor ama zaman geçtikçe daha çok korkuyorum
Kullanın siz kendi kendine nasıl düzelecek doktor kullanın dediyse kullanın ya diğer tarafa da yatıracaksınız dönüşümlü ya da yastık kullanın sürekli aynı tarafa yatarsa düzleşir ama çok küçük daha dikkat ederseniz düzelirbeni de korkuttular erkek çocuğu kafası yamuk kalıcak diye. sola yatsın diye zorlayıp duruyorum yapmayım o zaman kendiliğinden düzeliyor madem