• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kafa sallama

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esteda

Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2007
3.498
13
643
39
İstanbul
bebeğim 8 aylık olduktan sonra arada bir kafasını sağa sola sallamaya başladı. acaba bu normalmi? siz yaşadınız mı böyle bişey?

Bazı bebeklerin uykuları geldiği zaman kafalarını sağa sola salladıklarını duymuştum.Aman tatlım öyle şeyler yapıyorlarki bu şekerler insan bazen endişeleniyor.Yinede korkuyorsan doktoruna bir danış.

kulagi agiyor olabilir, eger emerkende huysuzsa ve istemiyorsa ellerini kulagina goturuyorsa agriyordur. bende bir ara suphelenmis ve belitileri arastirmistim.

bizikinin sürekli elleri kulağında çeke çeke kepçe yaptı zaten.ama huzursuzluğu yok doktor kulaklarına bakmıştı çok iyi dedi.şu kafa sallama rahatsız etti beni

canım bizmki huy yaptı mama yemek istemiyorum diye kafayı sallıyordu kalacak bu bebeğimde dedim hakkattende kaldı ve arad sallar ....ama bizimki malum sebep......

Back