Kafa Nereye Biz Oraya :) Julia Geri Döndü :)

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
162
Beni bilen bilir tanıyan tanır dostlarr :KK16::KK16: tanısan da tanımasan daaa çık gel iki lafın belini kıralım kızlar :KK52::KK52::KK52: veeee işte muhteşem dönüş culinizdennnn :KK23::KK23: yeni aşklar yeni bir hayat :KK17::KK17: geçmişe takılmamayı öğrendim sanırım artık :44: haydi hayırlısı diorummm veee topiğimiimi ve topiğimizi açıyorummm :KK9::KK9:

:KK54::KK54:Bol sohbetler inşallah :KK54::KK54:

Son düzenleme:
Juliiiiii :) Başlangıçların yüzünü hep güldürsün canım :KK16:

juliamm bitaneciğimm hoşgeldinn hayatında herşey hep istedigin gibi yürüsünn uamrımm:KK16:

Juliiiiii :) Başlangıçların yüzünü hep güldürsün canım :KK16:

ahhh cnmm yaaa inşallahhh size çok yakında nişan haberlerimi vereceğim çok güzel şeyler oluyor hayatımdaaa artık mutluluk benide buluo sanırım :KK16::KK16:

ahhh cnmm yaaa inşallahhh size çok yakında nişan haberlerimi vereceğim çok güzel şeyler oluyor hayatımdaaa artık mutluluk benide buluo sanırım :KK16::KK16:

Hakkında hayırlısı canım. Çok sevindim KK'dan bir gelin daha çıkacak desene :KK52::123:

yok canım niye erken olsun...:KK48:sen unutup yeni bir aşka girmeye hazırsan ne mutlu sana:KK19:....umarım hep mutlu olursun..:KK16:

ömür boyunca yüreğim de kalacak ilk aşkımdı bnm çünküü uzun yıllar beraberdik biliosunuz ama bu bambaskaaa yada hep yanımda ondan böle gelio bilmiorummmm :KK16::KK16:

X