• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafa karışıklığı ve yardım isteği

• Konu Sahibi Konu Sahibi Did_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Did_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
4
3
3
36
Merhaba canım kızlar. 1 senelik evliyim yani bana kalırsa hala yeni gelin sayılırım. :)):KK54: Son adetimi Ekim ayında gördüm. Normalde zaten adetlerim düzensizdir, 3-4 ay olurum arada 1 ay olmam bu senelerdir böyle. Kasım ayını oldum olacağım diye geçirdim. Aralık ayının ortalarına doğru gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. son 15 gündür adet görecekmişim gibi sancı ve bel ağrısı çekiyorum. Dizlerimde ağrıyor alakası varmı bilmiyorum. Ama adet olamadım. Bu diz ağrıları için dolerex, 2 kutuya yakın antibiyotik ve çeşitli ağrı kesiciler kullandım. Acaba onlar mı adetimi geçiktirdi. Yarın tekrar gebelik testi almayı düşünüyorum. Gebelik belirtilerinden hiçbiri bende olmadı. İdrar koyulaşması, pıhtılar, baş dönmesi yada gögüslerin büyümesi, akıntı gibi şeyler yaşamadım. Dediğim gibi 15 gündür kasıklarımda ufak ağrılar var hepsi bu.
Neyim var kızlar benim. Çözemedim. 2 aydır adet olamayınca karnıma bakar oldum acaba büyüyor mu diye. Anlamadım gitti :KK43::mad: Akıl verin lütfen :KK43:

Merhaba canım kızlar. 1 senelik evliyim yani bana kalırsa hala yeni gelin sayılırım. :)):KK54: Son adetimi Ekim ayında gördüm. Normalde zaten adetlerim düzensizdir, 3-4 ay olurum arada 1 ay olmam bu senelerdir böyle. Kasım ayını oldum olacağım diye geçirdim. Aralık ayının ortalarına doğru gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. son 15 gündür adet görecekmişim gibi sancı ve bel ağrısı çekiyorum. Dizlerimde ağrıyor alakası varmı bilmiyorum. Ama adet olamadım. Bu diz ağrıları için dolerex, 2 kutuya yakın antibiyotik ve çeşitli ağrı kesiciler kullandım. Acaba onlar mı adetimi geçiktirdi. Yarın tekrar gebelik testi almayı düşünüyorum. Gebelik belirtilerinden hiçbiri bende olmadı. İdrar koyulaşması, pıhtılar, baş dönmesi yada gögüslerin büyümesi, akıntı gibi şeyler yaşamadım. Dediğim gibi 15 gündür kasıklarımda ufak ağrılar var hepsi bu.
Neyim var kızlar benim. Çözemedim. 2 aydır adet olamayınca karnıma bakar oldum acaba büyüyor mu diye. Anlamadım gitti :KK43::mad: Akıl verin lütfen :KK43:
[
Canim kist falan olabilirm i cunku sadece adet gecikmesiyle kasik agrisi var..insallah bebis olmasini dilerim ama bence idrar yapma git kan ver ve doktora gozuk derim.hayirlisi olsun canim benim.allah aratmadan versin hepimize.

cevabın için teşekkür ederim canımmmm :oops: yarın idrar testi yapıp bu konuya eklesem bakma imkanın olurmu acaba. Sağlık ocakları kan testi yapıyor mu. Açıkcası hiç bilmiyorum. Hamilelik için kan testi yaptırıyorum dememe gerek varmı :(

cevabın için teşekkür ederim canımmmm :oops: yarın idrar testi yapıp bu konuya eklesem bakma imkanın olurmu acaba. Sağlık ocakları kan testi yapıyor mu. Açıkcası hiç bilmiyorum. Hamilelik için kan testi yaptırıyorum dememe gerek varmı :KK43:
Evet saglik ocaklari yapiyor,insallah cikar.benimde adetlerim duzensizdir,uzun surede adet gormek nasildir bilirim.45 gunde bir aolurum asagi yukari..agustosta ilk gebeligim dusukle sonuclandi bende yeniden istiyorum ama adet dongum uzun olunca beklemek cileye donusuyor ekstra stres yasiyorum.

neredeyse 2,5 ay oldu. Hamile olsam belirtileri olurdu sanırım canım ya. tek adet olamamak beni sıkıyor. böyle arada kalıyorum sıkıntı stres oluyorum. Anlamadım :( Kan testi yaptırsam kendim anlarmıyım sonuçlardan. En son o kaldı çünkü :(

Evet kan testi yaptir mutlaka.ins bebis vardir ama yoksa uzulmek yok denemeye devam.sonra doktora gozuk adet sokturucu versin adet zamani hormon tahlili ver,kist var mi baktir.tedavine basla ins.

sağol canım benim. Buradan yazarım ben anlamazsam sen yardımcı olursun dimi :) Teşekkür ederim. :oops:

sağol canım benim. Buradan yazarım ben anlamazsam sen yardımcı olursun dimi :) Teşekkür ederim. :oops:
Olurum tabiki ben konuyu kacirmis olursam eger benim konusmamin altindan alintiyla cevapla yap oyle yaz bana bildirim gelir ve gorurum girer girmez haberim olur.:KK66:

Back