• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafa durumu: karmakarisik

tiniminihanimcik

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
4
0
1
29
merhaba hanimlar; 3 yillik bir iliskim var ve universite ogrencisiyim. sevgilimle iyi gibi gorunen ama pek de parlak olmayan bir iliskim var. kendisini sevdigimi ve onun tarafindan da sevildigimi dusunuyorum. ama kafamda bazi soru isaretleri var kendisiyle 10 yildir evliymisiz gibi davranmasindan bunaldim derken kendimi soru isaretlerinin icinde buldum. neden mi? gecen ay eski sevgilisi( kendisi su anda evli ve 2 cocuk annesi) erkek arkadasima instagramdan yazdi ve bunlar bir sure instagramdan konustuktan sonra erkek arkadasim gecenin bir vakti ona numarasini verdi ve bunlar telefonla konusmaya devam ettiler 20 dakika boyunca(instagram sifresinden mesaj bildirimi bana da geldi+numarasini verdikten sonra hemen aradim baktim ki hep mesgul caliyo telefon 20 dakika boyunca) ve en sonunda telefonu kapadilar ve benim aramam erkek arkadasima ulasti napiyosun dedim bi arkadasla is konusuyodum dedi ve biraz daha israr edince anlatti her seyi mesajlasmalarini kelimesi kelimesine, konusmalarini falan. ama ona guvenemiyorum artik her seyden suphe duymaya basladim. bir de bu aralar maddi sorunlari olmaya basladi. sana guveniyorum bitir de su okulu baglantilarini kur da yurt disinda yasayalim demeye basladi (kendisi lise mezunu ve isi de cok iyi degil) ne yapmaliyim ey KadinlarKulubu KadinlarKulubu halki yardimci olup mesaj kutumu da senlendirirseniz sevinirim. "cahilim dunyanin rengine kanmama izin vermeyin!"

Eski sevgilide akli kalmis,adamdaki rahatliga bak evli 2 cocuklu kadinla yazmis konusmus ,
Baska bisi olsa haberin olmaz,sirf bunun icin ayrilman gerekir,
Ayrica senide daha iyi bir hayat icin ucak bileti gibi goruyor,
Davul bile dengi dengine calar ,
Bitir sen bu adami ,gitsin dengini bulsun

merhaba hanimlar; 3 yillik bir iliskim var ve universite ogrencisiyim. sevgilimle iyi gibi gorunen ama pek de parlak olmayan bir iliskim var. kendisini sevdigimi ve onun tarafindan da sevildigimi dusunuyorum. ama kafamda bazi soru isaretleri var kendisiyle 10 yildir evliymisiz gibi davranmasindan bunaldim derken kendimi soru isaretlerinin icinde buldum. neden mi? gecen ay eski sevgilisi( kendisi su anda evli ve 2 cocuk annesi) erkek arkadasima instagramdan yazdi ve bunlar bir sure instagramdan konustuktan sonra erkek arkadasim gecenin bir vakti ona numarasini verdi ve bunlar telefonla konusmaya devam ettiler 20 dakika boyunca(instagram sifresinden mesaj bildirimi bana da geldi+numarasini verdikten sonra hemen aradim baktim ki hep mesgul caliyo telefon 20 dakika boyunca) ve en sonunda telefonu kapadilar ve benim aramam erkek arkadasima ulasti napiyosun dedim bi arkadasla is konusuyodum dedi ve biraz daha israr edince anlatti her seyi mesajlasmalarini kelimesi kelimesine, konusmalarini falan. ama ona guvenemiyorum artik her seyden suphe duymaya basladim. bir de bu aralar maddi sorunlari olmaya basladi. sana guveniyorum bitir de su okulu baglantilarini kur da yurt disinda yasayalim demeye basladi (kendisi lise mezunu ve isi de cok iyi degil) ne yapmaliyim ey KadinlarKulubu KadinlarKulubu halki yardimci olup mesaj kutumu da senlendirirseniz sevinirim. "cahilim dunyanin rengine kanmama izin vermeyin!"
Bence arkanıza bakmadan koşarak uzaklasın bu sahıstan. Hem aldatıyormus hem de ellerini ovusturup sizi kullanma planı kuruyormus gibi koktu burası.

Eski sevgilide akli kalmis,adamdaki rahatliga bak evli 2 cocuklu kadinla yazmis konusmus ,
Baska bisi olsa haberin olmaz,sirf bunun icin ayrilman gerekir,
Ayrica senide daha iyi bir hayat icin ucak bileti gibi goruyor,
Davul bile dengi dengine calar ,
Bitir sen bu adami ,gitsin dengini bulsun
kadin yazmis fake bi profilden bizimki de "cok mutlu bi beraberligim var ama son bi defalik hatrin var 1 kereligine arayabilirsin" demis

kadin yazmis fake bi profilden bizimki de "cok mutlu bi beraberligim var ama son bi defalik hatrin var 1 kereligine arayabilirsin" demis
Kendoni kadina karsi agirdan satmis ,kacan kovalanir ,
Ne demek hatrin var ,senin hatrin yok mu ,
Ustelik su an seninle beraber ,eski sevgiliyle geyik yapiyor ,
Sen eski sevgilinle gecenin bir yarisi muhabbet etsen ,ne der kendisi

Kendoni kadina karsi agirdan satmis ,kacan kovalanir ,
Ne demek hatrin var ,senin hatrin yok mu ,
Ustelik su an seninle beraber ,eski sevgiliyle geyik yapiyor ,
Sen eski sevgilinle gecenin bir yarisi muhabbet etsen ,ne der kendisi
kendisi benim ilkim bundan dolayi kafasi rahat...

kendisi benim ilkim bundan dolayi kafasi rahat...
Canım eski sevgilisiyle konuşması demek seni aldattığı anlamına geliyor zaten 3 seneni vermişsin 1dk bile artık yazık etme maddi durumlardan dolayı ayrılamam demişsin pardonda o seni eski sevgilisiyle aldatırken sorun yok sen ayrılınca mı sorun

Sizin geleceginizi parlak gördüğü için vazgeçmek istemiyor bence.Şu eskiden vardı ya yurdısından birini bulayım nasıl olursa olsun kel kör heabı oraya kapak atma derdinde.Ayrıca ne olursa olsun aldatmaya teşebbüs etmiş.İstemeyen kesinlikle konusmazdı ha yazdı telde ne konustu 20 dk dır.Dikkat edin derim ben hele ortaya gidince sonu gelmez gibime geldi bu aldatmaların.

Koş ve arkana bakmadan uzaklaş derim...
Hem ezik bi erkek (ne demek sana güveniyorum, yurtdışına gidelim), hem de evli ve 2 çocuk annesi eski sevgiliyle görüşmeler falan, aklın varsa uzaklaş arkadaşım.

Back