tiniminihanimcik
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 12 Temmuz 2017
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi tiniminihanimcik
merhaba hanimlar; 3 yillik bir iliskim var ve universite ogrencisiyim. sevgilimle iyi gibi gorunen ama pek de parlak olmayan bir iliskim var. kendisini sevdigimi ve onun tarafindan da sevildigimi dusunuyorum. ama kafamda bazi soru isaretleri var kendisiyle 10 yildir evliymisiz gibi davranmasindan bunaldim derken kendimi soru isaretlerinin icinde buldum. neden mi? gecen ay eski sevgilisi( kendisi su anda evli ve 2 cocuk annesi) erkek arkadasima instagramdan yazdi ve bunlar bir sure instagramdan konustuktan sonra erkek arkadasim gecenin bir vakti ona numarasini verdi ve bunlar telefonla konusmaya devam ettiler 20 dakika boyunca(instagram sifresinden mesaj bildirimi bana da geldi+numarasini verdikten sonra hemen aradim baktim ki hep mesgul caliyo telefon 20 dakika boyunca) ve en sonunda telefonu kapadilar ve benim aramam erkek arkadasima ulasti napiyosun dedim bi arkadasla is konusuyodum dedi ve biraz daha israr edince anlatti her seyi mesajlasmalarini kelimesi kelimesine, konusmalarini falan. ama ona guvenemiyorum artik her seyden suphe duymaya basladim. bir de bu aralar maddi sorunlari olmaya basladi. sana guveniyorum bitir de su okulu baglantilarini kur da yurt disinda yasayalim demeye basladi (kendisi lise mezunu ve isi de cok iyi degil) ne yapmaliyim ey KadinlarKulubu halki yardimci olup mesaj kutumu da senlendirirseniz sevinirim. "cahilim dunyanin rengine kanmama izin vermeyin!"