Kadnca duygular ite

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Ne olduda kapıyı çarpıp çıktı.Daha kendimi savunamadan.İyi valla sırf siz kızın biz susalım cevap bile veremeden laf ağzımda kalakaldım.oh! Sen çarp kapıyı çık... Dışarıda dejarj ol...
Biz akşama kadar evde çalışalım sil süpür lavabolar,toz,bulaşık,çamaşır as,topla,ütü,çocukların bakımı,okulu,dersi saymakla bitmezki.
Şimdi kafamda bir ağırlık daha neden çarptı kapıyı gitti...Ben akşama kadar bittim artık düşünmekten...Acaba arkasından koşsamıydım,kapıyı açıp sorsamıydım.
Büyütüyorum galiba,belki sıkıntısı var adamcağız çalışıyor,çabalıyor,çareler arıyor...
Aman anlatsaydı,benimde sıkıntılarım var ne yani her yaptığı iyiliğin altında ezilecekmiyiz..Bizim yaptıklarımız ne olacak...
Ay! neler diyorum ben ya.Çok ayıp adam kızdıysa kızdı,ne bencillik bu,yazık değilmi
Gönlünü almalıyım bayılır güzel bir sofraya. Akşam için hazırlıyorum ilaveler yapıyorum. Geliyor,elinde çiçeklerle.yanağıma okkalı bir öpücük.Sabahı hiç sorgulamadan yemeğimizi yiyoruz.
Anlıyorum,o da benim gibi kendisiyle yüzleşmiş...

Yeşilimin anılarından duyguları

kadınlar gününüz kutlu olsun:çiçek:

bende seni seviyorum butterfly biliyorsun tatlım.
bunları sizler için yazıyorum belki bir cümlem kalır akılda

Yeşilim iyiki akşama kadar bir araya gelmemişiniz .Yoksa öfkeyle kırıcı olucaktın ve tatsızlık çıkıcaktı .İşte eşler arası sevgi ve saygı bu olsa gerek .Kutlarım hem seni ve eşini hemde gününü.

leerenim insan kendiyle yüzleşmeli yoksa nasıl yürür beraberlikler.temennilerine teşekkürler canım.

seninde yüreğine sağlık balböceği okumuş yorum yapmışsın..

yesilim duygularini cok guzel ifade ediyorsun.umarim birgun bi kitabin olurda bizde seve seve okuruz.her okudugumdan kendimle ilgili bi sonuc cikariyorum.agzina saglik.

yesilim duygularini cok guzel ifade ediyorsun.umarim birgun bi kitabin olurda bizde seve seve okuruz.her okudugumdan kendimle ilgili bi sonuc cikariyorum.agzina saglik.

bencede mutlaka bir kitapta toplamalısın bu yazdıklarını çok güzeller,yüreğine ve kalemine sağlık

yüreğine sağlık yeşilim...
bu sizin olgunluğunuzun güzel bir sonucu...
öfkene yenik düşseydin!!!kırıcı olabilirdin.
karşılıklı saygı işte ne denirki başka...
sevgiler

Seni her daim takdir ediyorum yeşilim ...duygularını seninle yaşıyorum... Tebessüm yüzünüzden hiç eksik olmasın inşallah...

Yesilim canim ufak tartismalarin büyütülmemesi gerektigini ne kadar güzel vurgulamissin.Bence bunlari yapabilmek sorunu sorunsuz atlatabilmek önemli ayni ikinizin yaptigi gibi...Sevginiz,sayginiz hic bir zaman bitmesin...

birbirini seven insanlar aynı duyguları yaşar aslında, anlamak için bencillik duvarı örmessek herşekilde kazanan biziz, kırılmışsak oda kırılmıştır, üzüldüysek oda...
yeşilim senin yüreğimize attığın bu duygu tohumları elbet birgün bizim hayatımızda yeşerecek, o zaman seni sevgiyle yadedeceğim şimdiki gibi. Bu duyguları bir başucu kitapı olarak görmeyi çok isterdim. İnşallah...
sevgilerimle...

Yeşilim nekadar güzel anlatmışn eşler arasındaki duyguları.Hakkaten de öyle değilmi sabah tartışıyoruz eşimizle akşam işden eve dönünce herşey unutuluyor.Şöyle bir söz duymuştum iki insan tartışiyorsa susan sen olmalısın enbüyük erdem bu imiş,böyle düşünürsek tartışmada sürmez.

mery,lena,didemsu,denizyosunu,figom,yağmur,camdankalbim,hatişim
teşekkürler sizi seviyorum böyle olması gerektiği için paylaşıyorum.
terslenmenin faydası yok mutsuzluktan gayrı bir şey geçmez elimize.

Evet aynı şeyleri yaşadım dün...Bilirsiniz,evlilikler de tadı tuzu diye avuturuz kendimizi..Büyütmeden geçiştirmeyi bilirsek ne mutlu
Güzel hazırlanmış bir sofra ile bittiiiii Şeniza.s

sevgili yeşilim sinirli olunca yalnız kalmak en iyisi bencede,insan sakinleştikçe siniri geçiyor daha mantıklı düşünebilmeye başlıyor...yüreğine sağlık.

Bazen insan baska seylere kizip karsindakin de sinirini cikarabiliyor..
Bence yanlis ama bunu ben bile yapiyorum..
Sonunun tatliya baglanmasi cok güzel.Yalniz kalinca insan yüzlesiyo galiba kendinle..

X