kadir topbaşa göre Atatürk yok!!!!!

melekyavrum

kızıma kavustum cok şükür
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
4.612
222
123
Antalya
Kadir Topbaş’a göre Atatürk yok!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Cumhuriyet Anıtı'da Atatürk'ün yer almadığı paylaşımını düzeltmedi.

Dün twitter hesabından Taksim Meydanı projesinin yeni fotoğraflarını paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, skandal bir hataya imza atmıştı.
Topbaş’ın paylaştığı proje fotoğraflarındaki bir detay, dikkatli sosyal medya kullanıcıların gözünden kaçmamıştı. Meydandaki Cumhuriyet Anıtı’ndaki Atatürk heykelinin olduğu yer boştu.
Bu hatanın fark edilmesinin ardından sosyal medyada kullanıcılar Kadir Topbaş’a tepki göstermişti. Tepkilerin ardından geri adım atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Atatürk heykelinin bulunduğu yeni bir görsel paylaşmıştı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin resmi twitter hesabı hatayı düzeltti. Kadir Topbaş ise, Atatürk heykeli bulunmayan Cumhuriyet Anıtı fotoğrafını silmedi. Herhangi bir düzeltme de yapmayan Topbaş’ın twitter hesabında hala aynı fotoğraf duruyor.

ben de haberlerde izledim
yanlışlıkla oldu diye açıklama yapılmış
baya bi uğraşmışlar Atatürksüz olanı yapmak için
halbuki kopyala yapıştır yapmak daha kolay olurdu normal heykeli ama nedense öyle yapmak yerine uğraşıp Atatürksüz olanı yapmayı tercih etmişler
amaç belli zaten
insanları salak mı sanıyolar nedir bu atatürkle dertleri anlamadım gitti
tepki göstermesek normalini de atatürksüz yapacaklar demek

Fatih portakalimi izledin
Cok guzel tepki verdi helal olsun
Sehven mis tabi yersen

Fatih portakalimi izledin
Cok guzel tepki verdi helal olsun
Sehven mis tabi yersen

yoo onu izlemedim uydu kanallarından biriydi akşam yediye doğru izledim bi de netten baktım habere sinir oldum farkı görünce
fatih portakal 10da çıkmıyo muydu ya haberlere şimdi göremedim kanalda
ama o adam zaten gayet yerinde tepkiler veriyo genelde beğeniyorum
ben foxta sabah çıkan bi adam var onu izliyorum o da çok tarafsız yorumluyo haberleri

Son düzenleme:

Sabah 7 gibi cikan adammi
O da cok iyi
İsmini hatirlayamadim
Bugun 7 de cikti fatih portakal
En tarafsiz korkusuz haber sunan kisilerden biri cidden helal olsun
Bu zamanda her yer satilmis
Meslegini kalemini satmayan az gazeteci haberci var

Hiç bir şeye ayar olmuyorum bu kadar Atama dokunmasınlar laf söylemesinler ne bu ya adamlar unutturmaya çalışıyor resmen şöyle şeyler okuyunca boğazım düğümleniyor sinirlerim tavan yapıyor böyle insanların olduğunu hele hele yönetici durumunda olmasını kaldıramıyorum.Kendi düşüncesi bi şey diyemezsin ama biraz saygı ya

Sabah 7 gibi cikan adammi
O da cok iyi
İsmini hatirlayamadim
Bugun 7 de cikti fatih portakal
En tarafsiz korkusuz haber sunan kisilerden biri cidden helal olsun
Bu zamanda her yer satilmis
Meslegini kalemini satmayan az gazeteci haberci var

aynen öyle ben de akşamları izleyince sürekli başka kanallardan haber izliyorum hiçbirine güvenemiyorum
en azından tarafsız yorumlayan insanlar olunca daha iyi oluyo
o yüzden akşamdan ziyade sabah haberleri izliyorum foxtan
diğer haberleri de netten takip ediyorum artık
taraflı kanalları görünce sinirim bozuluyo artık salak yerine konuyoruz resmen herkes kendi işine geldiği gibi haber anlatıyo

Ordan burdan söksünler mühim değil..
Bir kesmin içinden sökemediler, ondan bu karın ağrısı, bu hazımsızlık.

Böyle bir görüntüde anıtın fotosunu koymak kolaydır. Adamlar uğraşmış didinmiş oradan silmişler..buna zaman ayırmışlar! Pes!

İstedikleri kadar uğraşsınlar.Millet az da olsa uyandı uyanmaya devam ediyor. Atatürk demeye utanır hale getirmişlerdi nihayet sesler yükselmeye başladı. devran dönecek elbet..

Bana göre de Kadir Topbaş yok

Atatürk'ün heykellerini kırın, resimlerini yakın, kitaplarını yok edin fark etmez.

Yaşadığı , kazındığı kalplerin sayısı azımsanamaz.

Böyle yaparak Atatürk'ü sevip sayanları daha da Atatürk sevdalısı yapıyorlar haberleri yok. İstedikleri kadar yok saymaya çalışsınlar. İnsanların düşünce ve duygularını değiştiremezler.

Nasıl bir yanlışlık olabilir ki
Düpedüz fotoğraftan bilerek silmişler.
Bunların çoğu Atatürk düşmanı.
Rüyalarında grtlaklarına çöksün inşallah emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…