Kadir Mısıroğlu: Mustafa Kemal'i beğeniyorsan, namaz kılsan da kafirsin!

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
AKP'ye yakın Kadir Mısıroğlu'nun, sohbetinde sarf ettiği sözler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alanMısıroğlu, Galip Kuşçuoğlu'nu kastederek "Bu melun diyorki Mustafa Kemal Samsun'a gelmiş, çocukken bunun başını okşamış. 'Mustafa Kemal mehdidir' diyor. Gavur... İltizamı küfür, küfürdür. Unutmayın. Bir kafiri beğendin mi namaz kılsan da kafir olursun. Oruç tutsan da kafir olursun. Hacca gitsen de kafir olursun. İman hassas bir şeydir." dedi.

http://www.rotahaber.com/gundem/kad...iyorsan-namaz-kilsan-da-kafirsin-h594052.html

Akp ye yakınmış
Hani Atatürk'e hakaret eden bu zat normal rutinini yapmaya çalışıyor.. Zamanında Mehmet Akif Ersoya da p..nk demişliği varmış.
Kendisi 1983 te vatan hainliğinden dolayı vatandaşlıktan atılmış.(!) 1991 deki yasayla geri dönmüş.
Dikkat ederseniz bu kişi Amerikayı eleştirmez. Atatürk'e saldırır.. Onun üzerinden prim yapmaya çalışır.
Hani bu adama tarihçi falan diyenler var, tarih ilede uzaktan yakından ilişkisi yokmuş, yani tarih falanda okumamış..
Bu adamcığada çok inanan vardır.. Allah akıl fikir versin.

şimdi dinsel yorum geliyor;

Atatürk mehdidir demek elbette şirke girer.
bu konuda haklı.
tıpkı RTE ye biat etmenin de şirke girdiği gibi.
ama kimse bunu söylemiyor neden?

hay sizin din görüşünüze.
vallaha bir gün küfür ettirecekler benim gibi salak kelimesini kullanırken bile şekilden şekle giren birine.

Ciddiye alınmaması gereken sözde tarihçi(!).o değil de psikolojik problemleri olan birinin anlattığı olaylara inanan bir toplulukla birlikte yaşıyoruz en kötüsü.

Bazen garipsiyorum insanları !! Sevmeyebilirsin ama saygı duymak lazım ben sevgiden cok saygı duyuyorum .. Ne yani sırf hayranlık besliyorlar diye kâfir mi oluyor insanlar !! O zaman kendileri de bir zahmet yabancı aktör oyuncu sanatçı şarkıcı olan insanları sevmesinler malum dinden çıkabilirler !! Allah Allah çok salak bu insanlar artık !! İnsanın biraz konuşması tutarlı olur vallahi peygambere hakarettir bu çünkü en büyük düşmanı bile amcası iken ona saygı duydu onun için dua etti !! Bu memlekete her kimin faydası dokundu ise elbette zararı da dokunmuştur beşer şaşar baştan sona herkese saygı duymak zorundayız sevmek mecburi olmasa da !!! Saygısız insanlar,tamam bir kere söyledin bitti sevmiyorsun eyvallah da ölmüş bir insanın arkasından hala konuşmak nedir ya!! Bunlara nefes harcayacaklarina gitsinler dini imanı güzelce öğretsinler en azından biraz sevap alırlar!! Sinirim bozuldu ! Yanlış bisey söylediysem affola derdim kimseyi kızdırmak değil SEVGİ BASKA SAYGI BAMBASKA !!!

aslında bu kendini bilmez meczubun dediğine bakarak yorum yapmaya bile değmez
bu zatı muhteremin oksijen tüketmesi bile ısraf aslında ama neyse
peygamberimiz bile bi kişinin imanı hakkında yorum yapmaktan çekinmişken bu şahsın insanların imanı hakkında yorum yapması ilginç
madem dini konularda kendini yetkili bi mercii olarak görüyor o zaman haram yemenin,yalan söylemenin, çalıp çırpmanın,dedikodunun da günah olduğunu bilmesi gerekir ama ne hikmetse bu konuda ses etmiyorlar

Hayır atatürk ne alaka ? Onu geçtim simdi biz bi kafirin huyunu kendisini begensek kafir mi oluyormuşuzzz pehhh.
Bu adamın bi konusmasından sonra iyice sogumus ve nefret etmistim hakliymışım

Hayır atatürk ne alaka ? Onu geçtim simdi biz bi kafirin huyunu kendisini begensek kafir mi oluyormuşuzzz pehhh.
Bu adamın bi konusmasından sonra iyice sogumus ve nefret etmistim hakliymışım

bazı Müslümanların yaptıkları ortadayken, sadece "Müslüman" olduğu için beğenecek miyiz yani? islam ve imanın şartlarına kaynak maddeler yapıyorlar ya çok tatlılar çok..

bazı Müslümanların yaptıkları ortadayken, sadece "Müslüman" olduğu için beğenecek miyiz yani? islam ve imanın şartlarına kaynak maddeler yapıyorlar ya çok tatlılar çok..

Çokta şaşırmıyorum artık.. Bizim ülkemizde herşey o kadar normal karşılanıyor ki! Malesef toplum olarak saçmalıklara alışmış durumdayız...

Ay vende Ataturku sevmeyenleri sevmiyorum hatta Ataturku sevmeyen biri ne kadar musluman olsada kafirdir. Saka ya saka yaratilani yaratandan oturu sevmek diye bir sey vardir ama bu akil fukaralarinn bundan haberi yok ne yazikki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…