• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadir Mısıroğlu AKP'ye böyle oy istedi: "Şeriat gelsin Türkiye batarsa batsın"

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.209
46.516
548
26
Kadir Mısıroğlu sandığa gidilmemesi durumunda, “Oylar Halk Partisi gibi dinsizlere gider” derken, “Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım” sözleriyle AKP'ye oy istedi.
283218.jpg

Kadir Mısıroğlu, sohbeti sırasında, Türkiye’ye şeriatın tam anlamıyla gelmesi için biraz daha zamana ihtiyaç olduğunu söyledi. Mısıroğlu, “Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın, ben razıyım. Kafir olarak ölmek başka, zulüm altında mümin olarak ölmek başka şeydir” ifadesini kullandı.

“KİM İSLAM’A YAKINSA ONA REY VERİN”

Mısıroğlu, 24 Haziran 2018 seçimlerinde bir televizyon kanalında, sokak röportajına katılan vatandaşların, AKP’ye yol ve köprü yaptığı için oy verdiklerini söylemelerini şu sözlerle eleştirdi: “Demiyor ki dindar olduğu için rey verdim. Şeriat gelsin de isterse Türkiye batsın ben razıyım. Kafir olarak ölmek başka, zulüm altında mümin olarak ölmek başka şeydir. Onun için, İslam gelsin. Diyorlar ki, ‘Batar Türkiye…’ Tamam batacağını kabul etsem bile ben razıyım. Siz razı olmayın. Müslümanların, İslam’a en yakın kimi görüyorsa ona oy vermeleri vaciptir.”

“HALK PARTİSİNE OY ATANLAR GİBİ DİNSİZLER”

Muhafazakar kesimin sandığa gitmemesinin ahmaklık olacağını ifade eden Mısıroğlu, şöyle konuştu: “Müslümanlar sandığa gitmedi diyelim. Böyle düşünenler var. Bu ahmaklık olur. Sandığa rey atanların reyi ile bir hükümet teşekkül eder. Bu atılan reylerin çoğu da Halk Partisi gibi dinsizlerin olduğu için onlar iktidar olur. Bu mu daha iyi, yoksa biraz İslam’a meyil edeni tutup da neticeye bir adım daha yaklaşmak mı iyi? İşte bugün Tayyip Bey’i desteklemek budur.”

Kaynak; https://www.google.com/amp/s/www.ye...iat-gelsin-turkiye-batarsa-batsin-222400h.htm

Kadir Mısıroğlu;
Kendisinin akıl sağlığı yerinde değilmiş ve psikolojik rahatsızlıkları varmış. Tarih hakkında ne bir bölüm ne de bir üniversite bitirmiştir.
1983 yılında Türk vatandaşlığından çıkarılmış. 2 yıl İngiltere,7 yıl da Almanya'da yaşadıktan sonra 1991 yılında ülkemize dönüp yeniden vatandaşlık almıştır. Şeriat'la yönetilen hiçbir ülkede yaşamayıp deli gibi şeriatı savunmaya ne denir bilemedim.

Kadir Mısıroğlu;
Kendisinin akıl sağlığı yerinde değilmiş ve psikolojik rahatsızlıkları varmış. Tarih hakkında ne bir bölüm ne de bir üniversite bitirmiştir.
1983 yılında vatan hainliğinden dolayı (bilemiyorum) Türk vatandaşlığından çıkarılmış. 2 yıl İngiltere,7 yıl da Almanya'da yaşadıktan sonra 1991 yılında ülkemize dönüp yeniden vatandaşlık almıştır. Şeriat'la yönetilen hiçbir ülkede yaşamayıp deli gibi şeriatı savunmaya ne denir bilemedim.
Bu adama yorum bile yapasım yok :KK62:

Arkadaş defol git o zaman madem şeriat istiyorsun gidecek yerin belli..
Birinin bu yaratığa ''Hübbül vatan, minel iman'' yani ''Vatan sevgisi imandandır.'' hadis-i şerif i hatırlatması lazım Ama gerek yok. Çünkü deli raporlulardan ne bu dünyada ne de öbür dünyada hesap sorulmuyor. Cezai ehliyet konusu...

Birinin bu yaratığa ''Hübbül vatan, minel iman'' yani ''Vatan sevgisi imandandır.'' hadis-i şerif i hatırlatması lazım Ama gerek yok. Çünkü deli raporlulardan ne bu dünyada ne de öbür dünyada hesap sorulmuyor. Cezai ehliyet konusu...

Ona güveniyor zaten.
Saçmalığın dibine vuruyor böylelikle.

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen bir şey soracağım. Şimdi burada içimizden geleni saydırırsak gene de banlanıyor muyuz? Ben çok seviyorum bu fesliyi. Azıcık sevgimi göstersem ona, olur mu? Ne dersiniz?
bende çok severim kendisini ve gruhunu
hele bir cübbeli varki hayranım!
nasıl bilgili ileri görüşlü bir adam !
haklarında olumsuz ne diyebilirsinki?
hiç olur mu?

Kadir Mısıroğlu;
1983 yılında Türk vatandaşlığından çıkarılmış. 2 yıl İngiltere,7 yıl da Almanya'da yaşadıktan sonra 1991 yılında ülkemize dönüp yeniden vatandaşlık almıştır. Şeriat'la yönetilen hiçbir ülkede yaşamayıp deli gibi şeriatı savunmaya ne denir bilemedim.
Bu olay baya şey ozaman. Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Bunun peşinden gidenlerde ne bileyim.

• Muhteşem
Reactions: csi
Back