✨🤲🏻Kadir Gecesi KURAN'I KERİM GRUBU🤲🏻✨

Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah canım güzel sonuçlar alacaksınız ben inanıyorum kalbini ferah tut olur mu
Tamam kuzum ben sen not aldım merak etme sen
Canm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.fakat tedavim yarım kaldı eşimle beraber tedavinin yarısında covid olduk şuan karantinadayiz okadar iğne kullandım ama malesef viruae yakalandık vardr bundada bir hayır insallah

Canım yeni cüze geçildi mi ?

Ben 9. Cüzü okudum Allah herkesin niyetini kabul etsin.
Bundan sonraki hatim ne zaman başlar belli olmadığı için katılamıcağımı söylemek istedim.
Doğuma az kaldı ne zaman olur belli değil malum sonrasinda da okuyumam.haber vermek istedim

Allah kabul etsin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin İnşallah sağ salim alın yavrunuzu kucağınıza benimde çok az kaldı 36 olduk

Güzel arkadaşlarım
Uzun süredir işlerimin yoğunluğu sebebiyle bu konuyu maalesef takip edemiyorum. İçinizden birisi konuyu devam ettirmek ister mi? Eğer devam ettirmek isteyen çıkmazsa herkes kaldığı cüzden hatmini tamamlasın. Hakkınızı helal edin ne olur grup devam ederse okumaya ben devam edeceğim sadece takip işini artık yapamıyorum.

Aktif Lora
@Ada-anne
Ssevincli
HejaR12
B Buluts34
Ruzgarruya
Asiltutku
ohbb
D DuT agaci
@Etlibamya
Z Zerre
Cookiie
burcusami
Meybuz
SoLeiL12
i p e k
mutlulukbenihicbirakma
kavs-i kuzah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…