• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınsı parfüm tavsiyesi

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.962
133
Kızlar kadınsı çekici bir parfüm arıyorum.

Ağır, şekerli kokuları pek sevmiyorum; tarzım genelde odunsu ve hafif kokular..

Mesela Victoria's Secret Pink e bayılıyorum, Chloe Love da çok hoşuma gidiyor. Bunlara benzer ne tavsiye edebilirsiniz? Noa'yı çok merak ediyorum ama herkes pudramsı bir koku demiş onun için, ben içeriği itibariyle biraz da kadınsı olsun istiyorum. Noa'yı çok merak ediyorum ama deneyemedim, alıp pişman olmaktan da korkuyorum.

Sevmediğim kokulara örnek, mesela Avon Incandessence hiç sevmediğim tahammül edemediğim bir koku. Tavsiyeleriniz neler kızlar :KK200:

Mesela Victoria's Secret Pink e bayılıyorum, Chloe Love da çok hoşuma gidiyor. Bunlara benzer ne tavsiye edebilirsiniz? Noa'yı çok merak ediyorum ama herkes pudramsı bir koku demiş onun için, ben içeriği itibariyle biraz da kadınsı olsun istiyorum. Noa'yı çok merak ediyorum ama deneyemedim, alıp pişman olmaktan da korkuyorum.

Sevmediğim kokulara örnek, mesela Avon Incandessence hiç sevmediğim tahammül edemediğim bir koku. Tavsiyeleriniz neler kızlar :KK200:
avon incandessence jador e cakması diyebilrz ::) noa ter temiz masum sabun pudra arası bişi

noa masum bir koku kadınsılık pek yok.ama chloe love seviyorsan noa yı da seversin büyük ihtimalle.
212 sexy denemeni tavsiye ederim.

Noa pudramsi kremsi bi kokudur ek olarak burberry london ve lacoste u tavsiye edebilirim.
Bana gore en cekici en kadinsi parfum chanel chance tabi ama zevk meselesi iste :KK66:

Noa pudramsi kremsi bi kokudur ek olarak burberry london ve lacoste u tavsiye edebilirim.
Bana gore en cekici en kadinsi parfum chanel chance tabi ama zevk meselesi iste :KK66:

Bugün Noa'yı deneme fırsatım oldu ve hiç sevmedim.. Kokusu öyle başımı döndürdü ki eve gelince bileğimi yıkadım :KK57:
Ama Burberry London'ı çok beğendim, gerçekten etkileyici bir koku :KK36:

Chanel Chance'i de en kısa zamanda denicem :oops:

Bugün Noa'yı deneme fırsatım oldu ve hiç sevmedim.. Kokusu öyle başımı döndürdü ki eve gelince bileğimi yıkadım :KK57:
Ama Burberry London'ı çok beğendim, gerçekten etkileyici bir koku :KK36:

Chanel Chance'i de en kısa zamanda denicem :oops:
Chaneli denemeni tavsiye ederim mükemmel bi koku

20170424_143410.jpg

Bende bunu cok seviyorum

Avon celebre hem hafif hem kadınsı vazgecemiyorum çok etkileyici bir kokuşu var

Back