• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadinsal Bir Dert

Zebray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
1.354
3.553
133
İstanbul
Merhaba Kizlar,
DiLerim iyisinizdir.
Bugun benim canim sıkkin biraz.Belki canimi sıkan durumu yasayanlar, bilenler vardir diye burada paylasmak istedim.

Derdim sudur ki ben 9 gun once regl oldum, bitti. Bugun bir baktim kahverengi akinti. Hemen doktora gittim. Ultrasonla muayene etti. Primolut N5 yazdi.

Bu arada emziriyorum 20 aylik olglum var. Son uc gundur gripten dolayi memede yasayan bir canli oldu. Istah sifir. Asiri emdi. Dr birtakim sorular sordu, emzirmeden dolayi hormonlar dalgalanmis olabilir, takipte kalacagiz seklinde konustu. Iki hafta o Ilaci kullanacagim.

Depremlerden, malum salgindan dolayi da stres yapmistim. Hic boyle 9 gun arayla regl oldugumu bilmem. Olur mu ki boyle seyler kizlar?

Okuyanlara simdiden tesekkur ederim. Sağlıcakla.

Ben senenin belli bir dönemi ayda iki kez adet olurum.Stres mevsimsel sebepler etkili olabiliyor.

Stres ,asiri emzirme,mevsimsel degisiklikler,hatta kilo degisikligi adet dongusunu degistirebilir.spral de taktirdiysaniz eger oda donguyu degistiriyor.

Sende belki aşırı emzirmeden olmuştur ya da mevsimseldir. Ben de ise emzirmeyi kesince olmuştu. Temizlenmiştim 8 gün somra gene olmuştur.

Ben senenin belli bir dönemi ayda iki kez adet olurum.Stres mevsimsel sebepler etkili olabiliyor.

Ben ilk defa oldum beni endiseye sevk eden kisa bir sure once birinci derece yakinimin rahimle ilgili sıkıntilar yasamasi oldu.

Tesekkur ederim cevaplariniz icin.

Her kadın yaşıyor bu tarz adet düzensizlikleri.
Ben emzirdiğim için 7 ay boyunca kanadım, emzirmeyi bıraktım kanamam durdu.
Stres olurum reglim gecikir, stres olurum erken regl olurum. Eğer her şey normale 28 gün 1 saatte regl oluyorum. :D şaka yapmıyorum.
Oluyor yani.
Doktoru dinle yeter.

Ben çocuk sahibi değilim ve adetlerim aşırı düzenlidir. Benim de bu ay aynı şey başıma geldi. Bir de bitmek bilmedi. Kan kaybından halsiz düştüm neredeyse. Ben de biraz stresliyim ondan mı acaba diyorum. En müsait zamanımda doktora gideceğim.

Ben çocuk sahibi değilim ve adetlerim aşırı düzenlidir. Benim de bu ay aynı şey başıma geldi. Bir de bitmek bilmedi. Kan kaybından halsiz düştüm neredeyse. Ben de biraz stresliyim ondan mı acaba diyorum. En müsait zamanımda doktora gideceğim.
[/QUOTE]

Gecmis olsun size de. Benim de hep duzenlidir. Ikinci cocugum emzirdigim. Bir an panikledim bir de bahsetmistim yakinimin yasadigi sorun da evhama neden oldu.
Bu aralar gece olunca surekli kafamda deprem olursa nereye saklanirim , cocuklarin sağında solunda ne var? Salgindan nasil korunsak? Vb dusunceler de dengemi bozdu.

Duzenlemek amacıyla sanirim. Siz bu ilacı kullanirken bir sorun yasamis miydiniz?
Ilaci kullanırken sorun yoktu ama bırakınca dehşet bir regl yaşadım. Sonrasından 2 ay boyunca sancidan ölmek üzereydim. Ve regl olurken resmen et parçaları dusurdum. Bi daha da asla kullanmam

Back