Kadınlığımı hiç hissedemiyorum. Kendimi hiç değerli hissetmiyorum.

Neyi beklıosun bacım?

Bence aile terapistine gidin, birde eşinizin sizinle ilgili düşünceleri neler ? Tek elle tapşini de olmaz

Terapi şart.
Nasıl tanıştınız bilmiyorum ama size karşı bi duygusu yok mu acaba. Ailesi mi zorladı sizinle evlenmesi için. Aklı eski kız arkadaşında sanki

Boşardım. Net olmam gerekirse, bu. Başlarım onun ailesinin harcadığı paraya, ben ömrümü harcıyorum ama?
Düzeltmeye de çalışmışsınızdır eminim. Defalarca konuşup anlatmışsınızdır falan. Bir problem değil binbeşyüz problem. Ziyan gerçekten çok üzüldüm çok.

Erkek anneleri bu garip cinsleri nasıl büyütüyorsa artık toplumda bunlar gibi egoist ve kadını aşağılayan kendini bir halt zanneden erkek müsvedesi dolu.Erkek analarını eğitmek lazım.Oğlu olana gel sen buraya bi bakiyim deyip evladını ileride kadınları ezmiyecek şekilde eğitmesi gerektiği öğretilmeli.Ama gariptir ki pek çok gelenekçi erkek anası hala oğlu olduğu için gurur duyup kızları aşağı görmesine horlamasına zemin hazırlıyor.Erkek kişisi de büyüdüğünde bunları uygulamanın zamanı geldi diyerek kolları sıvıyor ve kadının 2 günde posasını çıkarıp kenara koyuyor.Zavallı kızcağızlarımızda acaba ben bu evlilikimsi şeyi nasıl kurtarcam diye kendi kendine cebelleşiyo.Ayol kurtulmayacak çünkü sen bir kodlama hatasıyla nikah kıydın.Kodlar düzelirmi hiç. Çok iyi analiz ederek evlenmek lazım çooook!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…